15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко пропонує передавати землю у спадок, щоб ніхто на неї не зазіхав

Земля має переходити у спадок від батька до сина, щоб ніхто не зазіхав на паї.

Про це сказав кандидат у Президенти Олег Ляшко на Хмельниччині.

Політик відвідав місто Деражня та селище Летичів. І скрізь люди жалілися йому, що мафія відбирає у них землю. Лідер Радикальної партії розповів, як покласти край такому безправ’ю не лише на Хмельниччині, а й по всій Україні – ухвалити зміни до Конституції про аграрний устрій країни та прийняти закон «Рейдерству – стоп!», – інформує прес-служба РПЛ. 

«Влада хоче продати землю, бо служить транснаціональним корпораціям. Спеціально доводить людей до бідності, щоб задарма забрати землю. Наше завдання – не дати владі продати землю. Продукцію треба продавати, а не землю. Для цього треба повернути корову в село, відновлювати агропереробку, створювати робочі місця, щоб селяни заробляли і годували своїх дітей. А щоб у фермерів не брали хабарі за переоформлення паїв, треба, аби земля переходила у спадок дітям, онукам та правнукам. Коли земля буде належати українській нації, ми збиратимемо врожаї, перероблятимемо їх і годуватимемо півсвіту. Ось ключ до відновлення економіки», – підкреслив Ляшко.

Політик має чіткий план, який дозволить повернути життя на селі.

«Ми пропонуємо давати державні дотації по 5 тисяч гривень на кожну корову у дворі, компенсувати 50% вартості кредитів на тваринницькі комплекси, вітчизняні комбайни, трактори та сівалки, звільнити на 5 років від податків фермерські господарства та надавати за рахунок державного бюджету доїльні апарати, холодильні установки, щоб було якісне молоко. А щоб українським селянам було куди це молоко продавати, а не виливати свиням, ми пропонуємо відновити харчування дітей у школах за рахунок державного бюджету. Сьогодні багато свиней при владі – мало корів у селі. Ми це змінимо!», – запевнив лідер РПЛ.

Селяни Хмельниччини солідарні з Олегом Ляшком у тому, що продавати землю в Україні не можна.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко пообіцяв забезпечити першим робочим місцем молодих спеціалістів.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>