15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко став на захист театрально-художнього коледжу у Дніпрі

Не дати закрити театрально-художній коледж у Дніпрі пообіцяв кандидат у президенти Олег Ляшко під час візиту в область.

Політик дав доручення місцевим депутатам не дозволити чиновникам забрати будівлю навчального закладу. Про підступні наміри місцевої влади лідер Радикальної партії дізнався з листа на пошту, який надіслали студенти коледжу. Майбутні митці просили народного депутата допомогти врятувати їхню Альма-матер, – інформує прес-служба РПЛ.

«Нашу будівлю, яка знаходиться на балансі обласної ради, хочуть в рамках «договорняку» передати на баланс міста, а потім нас виселити. Ми виступаємо категорично проти», – сказано у листі.

Олег Ляшко переконаний, не можна закривати заклади профтехосвіти, бо це єдина можливість для дітей із малозабезпечених родин здобути знання.

«Сьогодні уряд взагалі відмовився від професійно-технічної освіти – переклав фінансування цих закладів на місцеві бюджети. А ті не в змозі їх забезпечувати. Цим самим влада позбавляє дітей можливості отримувати знання. Я відновлю фінансування ПТУ та не дам роздерибанити коледжі і училища, щоб наші діти навчалися і могли себе реалізувати у житті», – підкреслив лідер РПЛ.

Нагадаємо, раніше Ляшко відкрив в Маріуполі оновлений Центр дитячої творчості.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>