10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко став на захист 500 сімей, яких київська влада хоче позбавити житла

Олег Ляшко зареєстрував проект постанови №10225 про захист від безчинства київської влади 500 сімей, які вклали гроші в ЖК «Патріотика» на Осокорках у Києві.

Люди були змушені вийти на пікет під стіни Верховної Ради, адже бояться залишитися без житла. Незважаючи на наявні договори оренди, дозволи на будівництво та рішення судів на користь забудовника, житловий комплекс чиновники зводити не дають. Політик разом із командою вийшов до людей та запевнив, що не кине їх напризволяще, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Ви вклали свої гроші, а тепер вони хочуть все це грохнути, землю 5 разів перепродати і ви будете роками ходити по судах, щоб повернули свої кошти. Ніде в світі ніхто б не дозволив собі ігнорувати права інвесторів. Законні рішення, які були прийняті десятки років тому про відведення землі та надання дозволів на будівництво, сьогодні фактично скасовуються, бо хтось хоче вкрасти та покласти собі в кишені гроші, а ваші інтереси – на останньому місці. Цей грабіж відбувається через те, що в країні немає влади і правий той, у кого сила», – обурився Ляшко.

Лідер РПЛ повідомив людям, що проект постанови вже зареєстрований у парламенті і політик робитиме все, щоб документ ухвалили якомога швидше. Цю звістку протестувальники зустріли оплесками.

«Коли для цієї влади люди – ніщо, для нас ви – пріоритет. Більше 500 сімей вклали свої гроші. За кожною з цих сімей діти, батьки і всі інші, хто хоче отримати житло. Ми будемо вас захищати. І ви матимете майбутнє і свої квартири не завдяки мені, а завдяки вашій боротьбі і вашій позиції, адже ви не опускаєте руки, не здаєтесь і захищаєте свої права. Влада повинна боятися вас, як вогню. А кожен, хто хоче пограбувати вас – мої вороги і ми разом повинні перегризати їм горло», – підкреслив народний депутат.

Люди подякували Олегу Ляшку за підтримку та сказали, що він єдиний з депутатів, хто вийшов до них.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2118113061590613/

Нагадаємо, Олег Ляшко закликав українців бути об’єднаними, навіть в період запеклої виборчої боротьби.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>