12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко: Роз’єднана нація програє без бою!

Бути об’єднаними, навіть в період запеклої виборчої боротьби закликав українців Олег Ляшко, який щойно повернувся з сесії ПАРЄ у Страсбурзі.

Політик переконаний, роз’єднана нація – це підґрунтя для реваншу Росії, – передає прес-служба Радикальної партії.

«Вчора ПАРЄ проголосувала за проросійську резолюцію, яка фактично відкриває шлях російській делегації в Асамблею. Фактично це прелюдія до зняття санкцій проти Росії, які закінчуються у червні. У європейців, які на словах розповідають, як вони допомагають Україні, треба ще повчитися лицемірству і зраді. А в цей час, коли на міжнародному фронті Україна програє і Росія намагається взяти реванш, мільйони українців тішаться і спостерігають за батлом аналізів», – обурився Ляшко.

Лідер РПЛ запитав у урядовців, зокрема, у чиновників МЗС, яких заходів вони вжили, щоб не допустити голосування за проросійську резолюцію у ПАРЄ.

«У фарватері ініціаторів повернення російської делегації до ПАРЄ – Німеччина і Франція, які називають Україну своїми партнерами. Водночас вони зробили все, щоб відкрити двері російській делегації до Асамблеї. Чи вели ви перемовини з урядами цих країн, щоб зупинити реванш Росії, а також з урядами Іспанії, Італії та інших країн, делегації яких голосували в ПАРЄ за антиукраїнську резолюцію?», – запитав у урядовців народний депутат.

Олег Ляшко переконаний, голосування за проросійську делегацію у ПАРЄ – це наслідок розбрату всередині України.

«Нація, яка роз’єднана – програє без бою. Тому закликаю всіх українців: незалежно від виборів, аналізів кандидатів, ми маємо бути разом і маємо бути сильними, щоб захищати Україну!», – наголосив лідер РПЛ.

Урядовці подякували Олегу Ляшку за активну позицію у відстоюванні інтересів України у ПАРЄ.

Нагадаємо, Ляшко в ПАРЄ закликав європейських політиків припинити домовлятися з Путіним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>