15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко спростував чутки про те, що Порошенко фінансуватиме його партію

Олег Ляшко назвав «фейком» і «помстою Кремля» інформацію про те, що колишній президент України стане спонсором його партії.

Лідер Радикальної партії нагадав, шо саме його політсила боролася з режимом Порошенка, який заклав підстави для реваншу проросійських сил в Україні, – передає прес-служба РПЛ.

«Сепарський сайт Срана, відомий своєю відвертою брехнею, розганяє черговий фейк, що нас нібито фінансує Порошенко. Це відповідь проросійських сил на мою жорстку протидію реваншу Кремля в Україні. Насправді саме Порошенко своєю патологічною жадібністю і корупцією створив умови для можливого реваншу», – написав Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Лідер РПЛ закликав українців не вірити черговій брехні про нього, а представників ЗМІ – не уподібнюватися до низькопробних видань.

«Закликаю нормальних українських журналістів під час виборчої кампанії не поширювати фейки і кремлівську дезінформацію і дотримуватися європейських стандартів журналістики», – підсумував Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко закликав Зеленського виконати передвиборчі обіцянки.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Фінансуй свою партію сам .а за які заслуги тебе щей фінансувати.скільки помочі виділив на допомогу?крикуне візьміться за руки з чорновіл.шизохренники

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>