15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко закликав Зеленського виконати передвиборчі обіцянки

Олег Ляшко закликав Володимира Зеленського озвучити чіткий план його дій на наступні 5 років. Розпочати пропонує із завершення епохи бідності – про що новообраний Президент обіцяв з білбордів.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Для перемоги над бідністю ми вимагаємо від Зеленського скасувати рішення уряду про підвищення цін на газ, переглянути меморандум з МВФ, переглянути бюджет, підвищити зарплати і пенсії українцям. Президент Зеленський зобов’язаний дати відповіді українцям на запитання: як жити наступні 5 років і як забезпечити зростання економіки і доходів громадян», – зазначив Ляшко.

Також народний депутат вимагає від Володимира Зеленського не порушувати закони і підкреслив, що запобігати зловживанням Президента у майбутньому має саме парламент.

«Ми вимагаємо від Президента Зеленського скасувати свої скандальні кадрові призначення бізнес-партнерів, як це він робить зараз за прикладом Порошенка, і надалі дотримуватися закону при наступних кадрових рішеннях. Парламент має зробити те, що обіцяв сам Зеленський – прийняти закони про імпічмент Президента, Тимчасові слідчі комісії Верховної Ради і відкритті виборчі списки, скасувати недоторканність з Президента, депутатів і суддів та прийняти зміни до Конституції про скорочення чисельності депутатів до 250 чоловік», – наголосив Ляшко.

Крім того, лідер РПЛ звернувся до всіх українців та демократичних сил із закликом об’єднатися, щоб захистити Україну від реваншу проросійських сил і дилетантського хаосу, який провокує Президент.

«Ініціативи Президента щодо референдуму про дружбу з Росією, вперте ігнорування української мови під час публічних виступів, скандальні і некомпетентні кадрові призначення людей Януковича, Азарова, Порошенка – усе це ознаки реваншу. Саме тому ми вимагаємо від Зеленського дати чіткі відповіді суспільству на запитання: чи збирається він скасовувати закон про мову; чи буде він протягувати у наступному парламенті закон про особливий статус для Донбасу і амністію бойовиків; що буде із українською землею, яку він хоче продавати іноземцям», – звернувся до Зеленського Ляшко.

Нагадаємо, сьогодні до Ради у повному складі прийшла тільки Радикальна партія.

82 КОМЕНТАРІ

  1. Что ты так верещишь!!! Тебя давно никто не слушает. А ты все о себе хочешь напоминать?? По тебе театр плачет,но актер из тебя паршивенький!

  2. Ляшко!!! Ти чого скотеняка, вцепився в президента???Ви ж сволота мішаєте виконувати обіцянки ,тим паче він при владі кілька днів, не років.

  3. У меня такое впечатление,что Колосовский специально все это говорит,а сам в сторонке ехидно посмеивается с нас,видя как мы скубемся друг с другом

  4. Ну и гад! Совсем с катушек съехал! Вы всей шоблой 5 лет ничего не делали , только дербанили страну! А тут прям все и сразу за неделю!

  5. Чого його Шевченко не послав в вічний нокаут.в Москві Жереновский а у нас ця маріонетка за 5 років шо зробив тільки пиздить даже незнає шо.боіться залишитись без мандата.

  6. Да ваша ВР совсем не хочет работать сама и президенту не даёт работать
    А как Ляшко и Ко умеют красиво разговаривать мы знаем не один созыв.Поет мотивно, да слушать противно

  7. Пусть этот голубок отчитаеся сколько раз нажал кнопку “за” принимая законы петушка.направленные на “покращення” и сколько лямов за это отхватил

  8. Ні,ну ви тільки послухайте оцю скотиняку, 5 років не запитував у Петюні за обіцянки,а тут не пройшов і місяць,як верещить. Ну і скотиняка !!! Немає слів ….

  9. Підор дірявий,яких обіцянок тобі треба? Людина тиждень як президент а ти хочеш результатів.ти сука куди дивився п’ятьроків у дупу пороху, а зараз вимагаєте? Отримаєш болт великий як ти любиш, по самі гланди.

  10. Дебил, свои обещанки сначала выполни. А потом варнякай. Зеленский народу Украины давал клятву и обещания. Но не тебе брехуну. Для народа он все сделает, а мы ему поможем. ПОНЯЛ….

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>