10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко прийшов до Гройсмана з людьми, які страждають через політику влади

Олег Ляшко повів на засідання уряду людей зі всієї країни, які не можуть заплатити за комуналку. Перед цим з трибуни парламенту озвучив їхні та десятки інших історій українців, які не отримують субсидій та змушені голодувати, аби заплатити «космічні» тарифи за газ.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Тетяна Василівна, с. Моринці, Черкащина – відрізала собі газ, бо не може заплатити 1600 гривень за комуналку, субсидії не отримує. Лідії Миколаївна Пушкіна, смт. Царичанка, Дніпропетровщина – 30 років пропрацювала бібліотекарем, пенсія 1700 гривень, не вистачає коштів, щоб заплатити за комуналку, субсидії немає. Галина Павлівна, м. Тараща, Київська область – пенсіонерка, у 77 років змушена працювати, щоб заплатити за комуналку, отримує мінімальну пенсію і мінімальну зарплату, субсидії немає. Пані Лідія, смт. Володарка, Київська область – пенсія 1730, отримала рахунок за комуналку 3000 гривень. Євгенія Іванівна Гірська, с. Заруддя, Тернопільська область – 72 роки, інвалід І групи, чиновники затягнули з документами по видачі субсидії, за грудень заплатила повну ціну за газ, пенсії вже ні на що інше не вистачає. Це реальні історії реальних українців. І таких людей – мільйони по Україні», – наголосив політик.

Всією фракцією та разом із людьми Олег Ляшко попрямував до Кабміну вимагати знизити тарифи на газ, не продовжувати контракт із головою «Нафтогазу» Андрієм Коболєвим та змусити його повернути до держбюджету 1,4 мільярда гривень премії.

Перед будівлею уряду лідер РПЛ став свідком кричущого інциденту – 84-річну бабусю Тетяну Павлівну на милицях не пускали через паркан та погрожували під дулами автоматів охоронці. Олег Ляшко заступився за літню жінку та провів до Кабміну. Дорогою розпитав у пенсіонерки, чому вона приїхала аж із самої Боярки з-під Києва.

«Скільки у вас пенсія?», – спитав Ляшко.

«1500 гривень», – відповіла пенсіонерка.

«Скільки ви за комуналку платите?», – продовжував лідер РПЛ.

«1200 гривень», – сказала літня жінка.

«Субсидія є?», – спитав Ляшко.

«Немає. Я лежала після операції, тому і немає. А ще й за ліки треба багато. Якби не діти, то хоч бери та вішайся», – ледь не плакала бабуся.

«Я хочу, щоб урядовці побачили цю жінку. В цій бабусі –  уособлення всього українського народу, який грабує влада!», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ змусив охоронців пропустити Тетяну Павлівну і всередину будівлі та пообіцяв притягнути до відповідальності за неповагу до неї.

«Влада людей боїться. Позакривалася за автоматами від пенсіонерок та чорнобильців і розповідає, що захищає народ. Нормальна людина ні в Апарат Президента, ні в парламент, ні в уряд не може зайти. Виявляється паспорт громадянина України – це не документ. Я повідміняю все це і ті паркани позношу, щоб будь-яка людина із паспортом громадянина України могла пройти до влади», – сказав Ляшко.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3136891326336576/

Нагадаємо, раніше Ляшко заявляв, що пай має коштувати мінімум 30 тисяч доларів.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>