2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко: «Приватбанк» був пилососом кредитних грошей

Влада не зможе повернути Коломойському «Приватбанк» через позицію МВФ.

Про це Олег Ляшко заявив в ефірі телеканалу NewsOne.

«Повернення «Приватбанку» неможливе. Не Порошенко свого часу забрав у Коломойського «Приват». Порошенко був партнером Коломойського, у них усе було добре до тих пір, поки МВФ не змусив забрати банк. Чому? Тому що це пилосос був: МВФ надає кредити, Нацбанк надає рефінансування «Привату», а вони через пов`язані контори переводять гривні в долари, виводять в офшори і там ховають. А закривають ці дірки українці з державного бюджету. Порошенко вимушений був забрати банк, бо МВФ поставив йому умову: або ви закриваєте цю «Маріїнську» впадину чи Бермудський трикутник, або не отримуєте кредиту», – пояснив лідер Радикальної партії.

Народний депутат переконаний, що із поверненням в країну осіб, причетних до розкрадання коштів «Привату», правоохоронні органи повинні активізувати розслідування і повернути вкрадене в українців.

«Приїхали ті, хто вкрав 6 мільярдів доларів в українців з «Привату». Держава, щоб врятувати внески, заплатила з бюджету майже 200 мільярдів гривень. Ви чули хоч раз заяву від Зеленського, що він зробить, щоб повернути 6 мільярдів доларів вкрадених грошей? Де НАБУ? Чому вони не затримують колишніх власників банку, які вкрали ці гроші? Чому в Америці справи порушують, а в Україні ні розслідувань, ні затримань немає?», – обурився політик.

Нагадаємо, Ляшко розповів, як адвокат Коломойського затикав Зеленського.

4 КОМЕНТАРІ

  1. та він же вже державний ! А ви все маніпулюєте свідоміст ю людей. Пр ипини – не личить ” порядній людині. Огидне відчуття ” спраіведливості ” від вас.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>