8.4 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

«Сіпав за сорочку і штани»: Ляшко розповів, як адвокат Коломойського затикав Зеленського

В ефірі телеканалу NewsOne Олег Ляшко розповів, що відбувалося на консультаціях у АП та пояснив, чому вважає Президента несамостійною політичною фігурою. 

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Почались консультації. Зеленський сидить навпроти мене, а поряд з ним – Богдан, якого він потім призначив вспереч закону про очищення влади головою АП. Але вранці, коли йшли консультації, Богдан ще був ніхто. Коли я побачив незнайому людину за цим столом, попросив, щоб він представився, і запитав: «Що ви тут робите?». Відповідно до статті 90 Конституції, консультації веде Президент, голова парламенту, заступники голови парламенту і лідери фракцій. Тому я запропонував Богдану залишити переговори і не порушувати Конституцію», – розповів лідер РПЛ.

Народний депутат зазначив, що його законну вимогу не виконали, а під час консультацій він став свідком вкрай ганебного явища.

«Зеленський зробив вигляд, що не почув мою репліку і нікуди не відправив Богдана. Потім я зрозумів, чому. Щоразу, коли хтось виступав і Зеленський намагався відповісти, Богдан його дьоргав за рубашку або за штани, щоб він мовчав. Уявіть собі ситуацію: Президента України смикають за рубашку чи за штани, щоб він чогось зайвого не ляпнув. Ви можете уявити, щоб мене хтось смикав? Це неможливо! Це приниження, коли тебе смикають, як маріонетку: те можна казати, а те не можна. Отакий у нас тепер Президент», – підсумував лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, Олег Ляшко намагався зробити пряму трансляцію з консультацій з Президентом, але охоронці забрали в нього телефон.

Нагадаємо, українці вважають, що врятувати село може Ляшко.

87 КОМЕНТАРІ

  1. А ты чей? Расскажи, поделись, за что и каким образом получил эти угодья? Ягодки, грибочки, а? Народное достояние в одночасье, прибрали – заграбастали… И совесть чиста? Чиста?

  2. Читаю. Люди у нас воспитаны. Это так радует. Этого Олежку на ВЫ называют. А он быдлуганище све делает для себя. А для народа одни понтюлики.

  3. А ніби ніхто не знав. Усі люди на побігеньках у мільйонерів, а мільйонери на побігеньках у мільярдерів. Поглянути на топ-10 українців в Форбс – вони керують всіма депутатами на благо свого бізнесу.

  4. Я очень рада за свой умный, терпеливый, работящий народ!Вы посмотрите на Ляшко!Как он оппозиционировал себя, как борца за справедливость, но не прошло у него на этот раз.Не набирает и 5% голосов.А уж чья он марионетка всем понятно.Его душит злоба, что не будет денег Ахметовских, поэтому опять занимает позицию критикана и борца за народ.Но дзуськи!

  5. Если он марионетка. Так чего его не могут оградить от всего дерьма которое на него аылили и выливают. Нет это ляшко марионетка постоянно чья то

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>