15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко про місяць президенства Зеленського: Насправді, король – голий!

«Великих перемог немає, поразок багато!» – Олег Ляшко прокоментував перший місяць на посаді президента Володимира Зеленського. В ефірі телеканалу NewsOne політик перелічив головні плюси і мінуси нового глави держави.

«Головний плюс Зеленського – він не Порошенко. Головний мінус – він продовжує політику Порошенка. Колишній президент призначав своїх бізнес-партнерів на ключові посади, нинішній робить те саме: весь «95-й квартал» – на ключових посадах. Порошенко торгував землею, Зеленський робить те саме: його пріоритети – це дерибан державного майна, продаж землі, продовження співпраці з МВФ. Порошенко розказував, що немає альтернативи Мінським домовленостям, Зеленський пішов ще далі: пропонує референдум про дружбу з Росією. І таких прикладів безліч», – вважає Ляшко.

Лідер РПЛ запевнив, що не дасть новому президенту перетворитися на попередника.

«Насправді, король – голий! Країною сьогодні керує людина, яка абсолютно не розуміє, де вона знаходиться, чим вона має займатися і веде Україну до хаосу, бідності і розвалу. Крім того, Зеленський так само, як і Янукович, хоче мати повний вплив на парламент. Українці пам’ятають, чим це закінчилося тоді. Саме тому будь-яка влада повинна мати сильну опозицію. Я гарантую, що я і моя команда будуть для Зеленського такою опозицією – він спатиме з відкритими очима і прокидатиметься серед ночі в холодному поту!», – пообіцяв Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко заявив, що Зеленський так само, як і Янукович, намагається узурпувати владу.

195 КОМЕНТАРІ

  1. Главное что Ляшко одет пруд в людей забрал и не отдает а люди просят пока по хорошему ато смотри и ты не осторожно почистил ружьйо скем не бывает

  2. А чому ж ви депутати не допомогаєте, а зайняли позицію стороннього наглядача і тільки фіксуєте промахи президента? Якщо ви дійсно вболіваєте за долю людей і України в цілому, то необхідно об’єднатися і прикласти максимум зусиль щоб в країні були мир, злагода і добробут.

  3. А что вы лично сделали для того ,чтобы помочь президенту
    Ведь вы все наткнулись на него как стая голодных волков со своими требованиями,А его совсем не слышали да и не хотели
    У вас у каждого свои интересы а народ вам не интересен и не нужен.Вы защищает свои интересы,А то что предлагает Зеленский вы игнарируете всем парламентом, так о каких результатах может идти речь?

  4. Твари воры,как они вредят нашему призиденту работать,как они бояться за свои жопы,которые уже никогда не отмыть,какой бред падлы несут,сколь они ещё будут издеваться?!

  5. Вот эта продажная тварь, которая честно рубля не заработала, а продавала свои голоса за большие деньги, открывает рот против Зеленского .,который честно зарабатывал . Ляшко ты мизинца Зеленского не стоишь. Сколько тебе заплатили враги Украины , чтоб ты мочил Зеленского ?

  6. Отдай свою одежду, чтобы король небыл голым,поделись с всевышним и будешь услышан и может прощен, шут народа.

  7. Ляшко не совай ногами. Ты уже политический труп. 5 лет молчал теперь разорался. Все крышка закрылась!!!!

  8. А.что.ты.сделал.за.все.годы.в.парламенте,? Нажился.хорошо.за.счет.народа.и.только.одно.бла.бла.кто.заплатит.того.и.поддерживаешь.а.зеленского.работа.видна.и..все.его.поддерживют.что.жаба.давит.и.не.тебе.судить.о.его.работе.на.это.есть.народ

  9. Травля продолжается, ну никак не успокоиться, ничего вы орите а человек учиться и довольно быстро

  10. Собако ненажерлива , що ти за місяць в парламенту зробив, тільки й того що горлапаниш, про свої земельні участи розкажи яким способом ти їх маеш, тобі вже давно треба спати в полу і жахатись від того скільки ти награбував

  11. Они как сиксоты, только в рот Зеленскому заглядывают. Как сказал, что сказал. Как повернулся, как присел Вот вам и работа, а вы говорите законы принимать.Фу противно. Базарная баба.

  12. Ляшко ты шестерка получил цу гнобить зеленского а гнобишь себя и тебе подобных. Что вместо мозгов купюры?

  13. І ти хочеш попасти в Парламент з такими дебільним висловлюваннями про Президента, за якого проголосувало74%українців? Так я тобі скажу, що ти- дурнувате створіння! Іди ти в сраку !!!

  14. Хорошо пристроился Ляшко! Ни за что не отвечает, обогатился со своей мамулей, живет припеваючи, а работа его заключается только чернить всех и все, при этом, преследуя свои интересы!

  15. Я чуть – чуть сомневаюсь, что этот с вилами про лезит в парламент от растройства сам будет спать с открытыми глазами

  16. Хто про що, а вшивий про баню!!!За стільки років крім балачок і дурнуватих витівок роботи не видно,зате не маючи бізнесу, став мільйонером !!!Мало все, хочеться більше!!!

  17. У шляшка був доволі непоганий рейтинг на початку пеціного президентства. Він його тоді напрацював “безкомпромісною боротьбою” з чиновниками, які керували злочинами проти майданівців. Шляшко тоді міг би згуртувати біля себе дійсно радикально налаштованих молодих патріотів, якби сам насправді хотів щось робити, для народу і країни. Але його справжня мета – триматися біля корита, байдуже як і за яку ціну. І нехай не тріпає зараз язиком – у нього був шанс увійти в історію патріотом, а не балаболом.

  18. ПороХметовский сосунчик,шо тебе хозяйва подбросили!? Скорей бы эти рожи исчезли с ФБ и СМИ -как вы,тварюки, всех достали! Мели Емеля-твоя неделя!???

  19. Ляшко – ти дегенірат брехливий, що ти зробив за 5 років у зраді ? Яке право ти маєш розкривати свой вонючий рот на нашого президента? ?? Завидує скотиняка!!!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>