11.5 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко: Зеленський так само, як і Янукович, намагається узурпувати владу

Узурпація влади завжди призводить до хаосу і кровопролиття. Саме до цього довело країну намагання Януковича підім’яти під себе всі гілки влади, нагадав Олег Ляшко.

Завадити цьому, за словами політика, може сильна опозиція, – пише прес-служба РПЛ.

«Вибори повинні відбуватися на законній конституційній основі. Чекаємо рішення Конституційного суду і сподіваємося, що у суддів вистачить сміливості на чорне сказати «чорне», на порушення Конституції сказати «порушення Конституції». А не прикривати порушення Конституції, як це було у 2010 році з Януковичем, коли йому дали можливість узурпувати владу через незаконні рішення КСУ, що призвело до хаосу, узурпації і кровопролиття», – нагадав Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, що так само, як і Янукович, сьогодні команда Зеленського намагається узурпувати владу.

«Коли сьогодні Зеленському малюють рейтинги, що ледь не однопартійна більшість буде у парламенті, це веде до узурпації влади, корупції, зловживань. Тому у будь-якої влади повинна бути сильна опозиція. Сьогодні Радикальна партія – це єдина українська народна опозиція до цієї влади. Всі інші злилися, злякалися, підіграють та переживають за свої рейтинги. Не за рейтинги треба переживати, а за свою країну і українців, за те, куди веде ця влада країну – до поразки, хаосу, розвалу. Тому ми взяли на себе місію бути в опозиції і ми не боїмося тягнути цей хрест», – сказав Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко закликав Україну вийти з ПАРЄ, якщо туди повернеться Росія.

244 КОМЕНТАРІ

  1. Олег твои марш хотят голожопых петухов а ты пиаришся против народа Украины и Президента нашего Зеленского не стой на дороге

  2. Ти горлопань ти видно так розбираєшся в політиці як баран в зорях тобі як тому жириновскому аби писок був відкритий ти сам себе нечуєш тільки кричиш

  3. Невже він не читає коментарі Другий на його місці вже би заховався і не висовувся а він ще хоче бути головою В Ради Дебіл кончений

  4. Це ви суки узурпували владу, i вже багато рокiв нiхто не ввагався вас розiгнати. Один Зеленський намагаеться, так його ще вашi цуценята закльовують.

  5. Та скільки оця скотиняка, буде отак постійно гавкати. Розігнати всіх за 24 часа!! Щоб і не воняли старою владою!

  6. Ляшко политический труп вот и бесится. Ведь кроме как разглагольствовать он ничего не умеет, он бездарь. И таких как он говорунов большинство в вр. Пора им на свалку истории, о таких как он люди быстро забудут, как будто их и не было ?

  7. Що, Олежка відчуває свою майбутню поразку, програш на виборах? Тепер вирішив полити помиями усіх. Зрозуміло, що такому “маститому політику” соромно програвати початківцю. Тому й намагається усіх прирівняти до себе. Цікаво, чому пороха, жулькута інших забув?

  8. Уберите этого клоуна, пусть людей не смешыт. Какая узурпация власти? Они ещо в парламент не пришли, а вы их обвиняете. Значить боитесь, что прийдеться отвечать за свои грязные делишки. Гнать вас надо, пусть приходят новые молодые и честные политики. Тогда даст Бог и будет порядок. А вы уже за подрались все там и боитесь за свои задницы

  9. Я на сьогоднішній день думаю чи все дійсно так ,як нам показали …чи дійсно так відбувався майдан, і чи дійсно стріляли від Януковича…
    Бо таки цікаво чому не стріляли в жодного, хто стояв на сцені майдану …

  10. Ляшко хоче разом з Порошенко узурпувати владу тому так агресивно пост¡йно виступае проти Президента Зеленського…н¡коли рот св¡й поганий не закривае…ганьба!?

  11. Заднеприводному аферисту его вилы в зад, а лучше язык к стенке присобачить этими вилами. Достал, мерзавец.

  12. Пиздец а как сука пидарассы которые депутаты только то и делают что пиздят бабло то это норм. Сука ебануть в ту раду сука джевелином американским что бы и костюмов не осталось

  13. Ему больше сейчпс делать нечего толькоузурпувати впшу владу. Как вв уже вмем надоели. Дай Бог, чтлбы прошли выборы и чтобы ваши морды туда не попали. Будете потом на жопе волоса рвать.

  14. Кажда сука по – своєму рує…..чому не рули при порохові?????? Бо хтось їв м’ясо,і комусь кидав кістку,а хто облизав то кидав другим аби гризли….то було всім добре і мовчали.А зараз ,коли обрубують все і всім то рують як суки.Це доказ того що пороху і його банді було зашибісь,а народ простий дойшов до ручки…Тож дайте спокій народу, лишіть свої крісла,що ще ненажерлися,ще втримуєте владу для наживи??????

  15. Ляшко не мели дурниць,самому не соромно за такі слова,5років нічого не робили, а тепер народ зробив свій вибір а вам усім неподобається , не заважайте працювати людям

  16. Цього підора просто дивишся як вони страждають , бо крісла з під попи випадають , і вони готові на любу паскудь , це вже агонія ….

  17. А Порошенка он акуратненько обминае,Янукович геть у всьому винен. Тако1 узурпац11,як посл1дн1 5рок1в, Укра1на не знала.А Зеленський не узурп1рувати хоче,а порядок навести,щоб кожен був на своему м1сц1 1 виконував свою роботу,св1й обов’язок не перед ол1гархами,а Укра1ною

  18. Это парламент узурпировал власть и тупо продвигают свою никчемную политику,наш парламент это тормоз всего прогрессивного,это враги народа

  19. Для Ляшко узурпування влади це не можна буде млн. вигравати. Не можна красти, яке горе! Поменше б диких монологів на його тему, для нього було б набагато ліпше

  20. Та ну???? Якби Янукович узурпував владу,то вас там би вже не було.То що Порох це робив,то це істинна,ще 5 років правління Пороха і Україні був би кінець.

  21. С такими как ВЫ только так и поступать ,но через следствие и суд. Как не имея бизнеса и доходной должности можно с мамой обогащаться?

  22. Как только кто-то пытается наказать за враньё, к кнопкодавсто, коррупцию, -сразу узурпатор и тиран. Тьфу на Вас. Чтобы вы все жили на прожиточный минимум!

  23. Да ваш порох подмял под себя все. Даже Януковичу не удалось окончательно подмять под себя судебную власть, а это мерзавец и с этим справился.

  24. И опять толпа ботов. Ну не верю я, чтоб живые люди так в истерике бились за интересы власти… Слушайте, а сколько вам платят? Можно к вам? Тоже хочу херню писать и денежки зарабатывать

  25. Что же он никак не угомонится? Власть была узурпирована Порохом и вами!!! И теперь даже после выборов не оторвать вас от власти. Закрой рот вонючий. Не проходишь ты никуда. Порохоботы ваш поезд ушел!!!!

  26. Хорошо уплатил порох шляшку и потому так распинается, а последние 5 лет как в заднице что то было и рот был занят, молчал а теперь смотри как распоясался.

  27. Ляшко когда ты закроешься тошнит уже от тебя .У тебя агония что ты не проходиш в парламент , потому что ты надоел людям .Веди себя прилично если ты депутат .

  28. Посадите этого придурка за колючую проволоку пусть не каламутит людей ему уже давно никто не верит,он за тех кто больше платит.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>