10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко: Поверну Волині славу льняного краю!

Повернути Волині славу льняного краю можливо, якщо вести правильну економічну політику, переконаний Олег Ляшко.

Перебуваючи з візитом у селищі Голоби, політик нагадав, що у 90-х роках Україна входила в число світових лідерів по виробництву льоноволокна. І першість серед областей країни з льонарства займала Волинська область. Натомість сьогодні снопи льону можна побачити лише у музеї, підкреслив лідер РПЛ.

«Перші секретарі обкому партії отримували звання Героїв соцпраці за обсяги вирощування картоплі та льону на Волині. А сьогодні нічого немає. Сіють сою, соняшник, рапс, виснажують землю, вивозять зерно, в Україну завозять продукцію втридорога, на яку витрачають мільярди, а в українців роботи немає і вони їдуть на заробітки по закордонах. Таку політику треба припиняти!», – вважає Ляшко.

Інвестиції в аграрну галузь, за словами політика, не тільки дадуть неабиякий поштовх економіці області, а й допоможуть повернути волинян додому із заробітків, – передає прес-служба РПЛ.

«Щоб повернути людей додому, треба відновлювати льонарство, картоплярство, хмелярство, деревообробку, а не торгувати сировиною і землю продавати. Для цього треба знижувати податки, підтримувати національного виробника, здешевлювати кредити. Тоді буде розвиток економіки і робочі місця для наших людей не тільки на Волині, а й по всій Україні», – зауважив Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко вимагає виплатити заробітні плати дорожникам.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>