2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко-Порошенку і Зеленському: Ви де?

Делегат від Верховної Ради у Парламентській асамблеї Ради Європи Олег Ляшко звернувся до українців після ухвалення проросійської резолюції.

Відео політик виклав на своїй сторінці у Facebook.

«Шановні українці, це був важкий день для України. Парламентська Асамблея Ради Європи проголосувала Резолюцію, яка фактично відкриває двері до повернення російської делегації у цю донедавна шановану установу і фактично початок процесу зняття санкцій. Чому я сказав донедавна шановану, тому що попрали принципи, наступили на власне горло, не виконали жодної резолюції, пробачають фактично Росії все. Для того, щоб вернути її в обмін на гроші продали все на світі, щоб повернути її назад до ПАРЄ», – заявив народний депутат.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2115701751831744/

Лідер фракції Радикальної партії звернувся до обох учасників другого туру президентських виборів і закликав їх висловити свою позицію щодо подій у ПАРЄ, а не робити чергові заяви щодо медичних обстежень, – передає прес-служба Радикальної партії.

«В мене питання до Порошенка і до Зеленського: хлопці, де ваш голос? Ви всю країну смішите – бігаєте з баночками, з аналізами, попісять, покакать, поплювати. Це у той час, коли приймаються рішення, які зраджують українців. Де ви? Де ваш голос? Де ваша позиція? Де ваш захист України? Чому ніхто з вас не виступив з вимогою до урядів Німеччини, яка ініціювала процес повернення російської делегації, до урядів Італії, Франції, Іспанії, інших країн, делегати яких голосували за повернення російської делегації? Чому ви не проводите роботи для того, щоб захищати інтереси України? Для вас влада і власні аналізи важливіші за інтереси країни, національної безпеки, міжнародної політики?», – обурився народний депутат.

Наостанок лідер Радикальної партії закликав громадян звернути увагу на бездіяльність тих, хто претендує на керівництво державою.

«Я звертаюся до українців: робіть висновки, хто бігає смішить увесь світ з аналізами, а хто захищає Україну незалежно від того, на якій позиції, на якій посаді», – підсумував Ляшко.

Раніше Олег Ляшко заявив, що приїхав у ПАРЄ, щоб зупинити російський реванш. Також він закликав європейських політиків припинити домовлятися з Путіним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>