10.9 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко порівняв події під Берестечком зі змовою проти України у ПАРЄ

Українців зрадили у ПАРЄ так само, як понад 300 років тому татари залишили сам на сам із ворогом у битві під Берестечком.

Про це заявив Олег Ляшко під час заходів з нагоди 368-ї річниці Берестецької битви, передає прес-служба Радикальної партії.

Політик з побратимами відвідав молебен у селі Пляшева на Рівненщині та разом із предстоятелем Української Православної Церкви митрополитом Епіфаніем помолився за полеглих у всіх війнах.

Зізнався, що для нього ці місця особливі, бо його предки з роду Ляшків-Тарнавських брали участь у цій битві у складі Варвинської сотні Прилуцького полку.

“Щороку зі своєю командою ми приїжджаємо на цю землю, политу кров’ю українців, яка вчить нас одному – треба захищати свою країну, як козаки в болоті під Берестечком стояли до останнього. В цій битві наше військо зрадив кримський хан так само, як Європа минулого тижня повернула Росію до ПАРЄ. Це має стати для нас доказом одного – українці повинні сподіватися тільки на свої сили, на свою армію, на свою економіку. І ніхто замість нас не захистить країну, не поверне мир і наші території”, – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ закликав українців об’єднатися, щоб не дати промосковським силам здати Україну Путіну.

“Сьогодні всі “кремлівські голуби миру” розповідають, як вони хочуть, щоб в Україну  якнайшвидше прийшов мир. І, мовляв, єдиний спосіб цього досягнути – підняти руки і капітулювати. Капітуляція не принесе миру – вона призведете до приниження і поразки. Ми пропонуємо йти до миру дорогою перемоги, а не поразки. Натомість, російський реванш не просто стукає в наші двері – він вже у нашій хаті. Ця гідра, яка сьогодні пройшла до влади разом з маріонеткою Зеленським, хоче одного – забрати в українців землю, позбавити українців мови і протягнути промосковські сили до влади. Ми їм не дамо цього зробити!”, – запевнив Ляшко.

Ці слова викликали шквал оплесків людей. Дякували Олегу Ляшку за боротьбу у ПАРЄ та просили захистити Україну від російського окупанта.

Раніше Разумков не відповів Ляшку, скільки коштує переїзд офісу президента.

1 коментар

  1. Есть люди, которые только ищут все время повод для злобы и обиды, готовы цепляться за каждую мелочь, таких бесполезно убеждать, они не слышат тебя. С такими людьми лучше не встречаться.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>