11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: Після президентських виборів я зміню бюджет і збільшу зарплати рятувальників до 12 тисяч гривень

100 рятувальників у Ромнах на Сумщині завдяки Олегу Ляшку до кінця цього року отримають омріяні квадратні метри. Будинок вже готовий на 70%. Хід будівництва особисто перевірив лідер Радикальної партії.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

У черзі на житло у місті, де знаходиться Міжрегіональний центр швидкого реагування ДСНС України, стояли 96 чоловік. Але понад 10 років квартири рятувальникам не надавали. Два роки тому за проблему взявся Олег Ляшко і вже у держбюджеті наступного року були закладені 16 мільйонів гривень на будівництво об’єкту. Ще 10 мільйонів гривень політик обіцяв вибити найближчим часом, щоб завершити зведення будинку цьогоріч.

«Два роки тому, коли я приїжджав у Ромни, начальник Центру розповів мені про цей будинок. Сваї заклали у ньому ще у 1976 році і ніхто його не будував. Я пообіцяв, що зроблю все, щоб вибити кошти на його добудову. Впевнений, що після нашої зустрічі керівник Центру подумав: «скільки таких приїжджали, 40 років обіцяли і нічого не робили». Подивіться сьогодні на цей будинок – 70% готовності і вже до кінця року будуть стояти вікна, двері та 100 рятувальників отримають нові квартири. Для мене ключове, щоб у людей була підтримка держави і вони не тинялися по найманих кутках. Кому ще, крім Ляшка, потрібен будинок у Ромнах? Нікому! А мені треба, бо я хочу приїжджати і спокійно дивитися в очі рятувальникам», – наголосив народний депутат.

Виконав Олег Ляшко і ще одну обіцянку, яку дав рятувальникам – вибив кошти на підвищення втричі їхніх зарплат. І знову дав слово – не зупинятися на цьому.

«Саме керівник Центру у Ромнах звернув мою увагу на мізерні зарплати рятувальників. Тоді, 2 роки тому, ДСНСівці отримували 3 тисячі гривень на місяць. Після нашої зустрічі ми почали боротьбу за збільшення доходів рятувальникам і сьогодні менше 9 тисяч гривен ніхто не отримує. Але для нас і цього замало. Після президентських виборів я зміню бюджет і збільшу зарплати рятувальників до 12 тисяч гривень. Це буде справедливо, адже зараз в системі ДСНС працює понад 80 тисяч людей і за свою важливу роботу вони повинні отримувати нормальні зарплати», – підкреслив лідер РПЛ.

Місяць тому Олег Ляшко вручив ключі від нових квартир 48 родинам рятувальників Спеціального авіаційного загону ДСНС України, що у Ніжині на Чернігівщині. Будинок звели на кошти, які політик вибив із держбюджету. А це 100 мільйонів гривень на будівництво житла для рятувальників по всій Україні. Зокрема, у Ромнах, Ніжині, Кропивницькому та Рівному.

Нагадаємо, раніше лідер Радикальної партії Ляшко вимагав виплатити заробітні плати дорожникам.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>