15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: Ніхто не захистить нашу країну, якщо ми самі цього не зробимо

Олег Ляшко обурився, що українська влада видає ухвалення в ПАРЄ резолюції про повернення російської делегації за перемогу України. Депутат з парламентської трибуни зазначив, ухвалений напередодні у Страсбурзі документ – це поразка України на міжнародній арені.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

«Уперше за останні 4 роки у ПАРЄ, яка об’єднує 47 держав, ми програли бій. У той час, коли ми скубемося в Україні, кандидати у президенти бігають по стадіону з аналізами, проти нас об’єдналися ті, хто називає себе нашими союзниками. А перемогу фактично російських грошей у ПАРЄ наша влада видає за знаменну перемогу України у ПАРЄ. Це наскільки треба зневажати українців, щоб брехати і наші поразки, чорний день України видавати за перемогу?», – зазначив політик.

Лідер РПЛ зауважив, Асамблея зрадила своїм принципам, проголосувавши за повернення делегації країни-агресора.

«4 роки тому на російську делегацію було накладено санкції за анексію Криму, окупацію Донбасу. За ці роки Росія нічого не зробила. І далі порушуються права людини, права татар в окупованому Криму, убивають наших громадян на Донбасі, змусили мільйони переселенців виїхати, втративши свій рідний дім. ПАРЄ повертає Росію, даючи їй індульгенцію на вчинення злочинів і проти України, і проти інших держав», – обурився народний депутат.

Олег Ляшко наголосив, захистити Україну можуть тільки самі українці.

«Весь світ над нами сміється, тому що, якщо ми, українці, самі не захищаємо свою країну, то кому ми треба? Не можна ні на кого покладатися, ні на кого сподіватися, не можна чекати, що хтось захистить країну, наведе порядок, якщо ми самі цього не робимо. Я хочу, українці, вам сказати, незалежно від результатів президентських виборів я зі своєю командою борюся за Україну і за вас. У нас попереду парламентські вибори, багато боротьби і поразок, але ще більше перемог. Наша головна перемога – це сильна країна, достаток в кожній українській сім’ї, захист національних інтересів», – закінчив свій виступ з трибуни народний депутат.

Нагадаємо, раніше Ляшко став на захист 500 сімей, яких київська влада хоче позбавити житла.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>