12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко не дав зняти Зеленського з виборів

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що закон про наркологічну перевірку кандидатів у президенти та народні депутати України безумовно потрібен, але приймати його треба було в грудні минулого року, а не на фініші кампанії. 

Таку думку лідер парламентської фракції висловив на своїй сторінці у Facebook.

“Майже півроку тому я зареєстрував законопроект про обов’язкову наркологічну перевірку кандидатів у Президенти і депутати. Однак провладна більшість мій проект закону тоді не підтримала. А сьогодні вони раптом згадали про нього і шаленими темпами форсують його розгляд і прийняття. Мій закон правильний, бо суспільство має право знати, хто ними керує!”, – зазначив Ляшко.

Політик зазначив, що некоректно змінювати правила під час гри.

“Мета, яку переслідують зараз – не чесна, бо в останній момент хочуть збити з виборів одного з кандидатів. Тільки шулери міняють правила під час гри! Тут я не помічник!”, – наголосив Ляшко.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2114972308571355&id=100001758206922

“Тому твердо лишаюсь на своїй позиції – закон про наркологічну перевірку потрібен, але приймати його треба було в грудні, а не на фініші кампанії. Відтак проголосуємо його вже після цих виборів, щоб за новими правилами провести парламентські і майбутні президентські вибори”, – резюмував лідер РПЛ.

Нагадаємо, у БПП закликали підтримати законопроект Ляшка щодо наркологічної перевірки для всіх кандидатів.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>