11 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

У БПП закликали підтримати законопроект Ляшка щодо наркологічної перевірки для всіх кандидатів

Кандидати на пост Президента України мають пройти процедуру тестів на перевірку наркотичної залежності у Всесвітній допінговій організації WADA.

Про це під час засідання Погоджувальної ради депутатських фракцій (депутатських груп) заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, – передає ZIK.

Голова фракції БПП заявив, що викликає тривогу те, що один із претендентів на президентський пост – Володимир Зеленський – відмовився здавати тести на наркотики.

«Спробував обдурити суспільство, поїхавши до клініки свого другу та здавши аналізи артисту серіалу «Свати». Це не відкритість, а знущання з українського суспільства. І це – не забавки. Ми обираємо головнокомандувача і головного дипломата країни. Уявіть, що рішення про пуск ракет буде віддаватися у стані наркотичної залежності. А хто зі світових лідерів буде зустрічатися, знаючи, що його візаві наркотично залежний. Тому вважаємо, що кандидати мають пройти процедуру тестів на перевірку наркотичної залежності у Всесвітній допінговій організації WADA, де це роблять всі шановані спортсмени світу», – заявив Артур Герасимов.

Він також закликав ухвалити законопроект авторства голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка, який передбачає такі перевірки для всіх кандидатів.

Голова фракції БПП також нагадав, що чинний Президент України Петро Порошенко чекає Володимира Зеленського на дебати і 14 квітня, і 19 квітня.

Нагадаємо, у Маріуполі група підприємців і представників громадських організацій склали SWOT-аналіз кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського, проаналізувавши їх слабкі і сильні сторони.

5 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>