3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко на Хмельниччині привітав молодят із весіллям

Олег Ляшко у селищі Берездів на Хмельниччині завітав на весілля Світлани та Олексія. Лідер Радикальної партії привітав молодят із початком сімейного життя та поділився секретом своїх міцних стосунків із дружиною Росітою, з якою разом вже більше 20 років.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ. 

«Зрозуміло, що життя – непроста штука. Будуть різні моменти, але треба чути один одного. Як я Росіту, а вона – мене. Запорука нормального сімейного життя – довіряти один одному, не ревнувати, не влаштовувати скандалів та істерик. І більше діточок, а я зроблю все, щоб ваша дитина мала перспективи і майбутнє у своїй країні», – запевнив Ляшко.

Політик розповів, якою має бути державна молодіжна політика.

«Ви завжди можете на мене розраховувати. Я зміню цю політику, щоб ви могли взяти кредит під 3% річних і купити квартиру та щоб у вас була робота. Хороший чоловік поряд повинен бути, а не їздити по Польщах у пошуках заробітків», – сказав Ляшко.

Як і годиться на весіллях, Олег Ляшко прокричав «Гірко!» молодятам.

Нагадаємо, раніше Ляшко під час поїздки на Хмельниччину поспілкувався з пенсіонерами і заявив, що Україну об’єднують одні проблеми – бідність, безгрошів’я і безробіття.

34 КОМЕНТАРІ

  1. На перестаю удивляться нашим людям…… В любой другой стране, зная что он и кто он, ему бы указали на порог и сказали как долго ему идти ……..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>