12 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко на Харківщині розповів, як збільшити транзит через Україну

Більше відремонтованих доріг – більше транзиту, на якому Україна може заробляти щороку понад 40 мільярдів доларів.

Такі цифри кандидат у Президенти України Олег Ляшко озвучив у «ляшкобусі» дорогою з Богодухова до Охтирки на Харківщині. Політик розповів, як змусив владу відбудувати цю ділянку дороги і як планує відновити всі автошляхи країни, – передає прес-служба РПЛ.

«Два роки тому я їхав цією дорогою. Тут жах, що було! Проїхати було неможливо. Одразу, як приїхав додому, написав звернення до «Укравтодору», Міністерства транспорту та інших установ і дорогу зробили. Зараз з Богодухова до Охтирки за скільки ми доїхали? Хвилин за 40. А колись годину-дві треба було добиратися. Отак, як цю дорогу, я відбудую всю країну!», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, у бюджеті можна знайти гроші на все, в тому числі, і на ремонт доріг, якщо вести правильну економічну політику.

«Нам потрібно більше будувати і ремонтувати доріг, щоб відновити транзитний потенціал країни. Ми підрахували, щороку на одному транзиті ми можемо заробляти понад 40 мільярдів доларів. Де взяти гроші на ремонт доріг? Треба менше красти! Україна – самодостатня держава. Ми можемо робити все – від трусів та шкарпеток до космічних кораблів. Але країна сьогодні виснажена, бо неправильна політика. Моя політика в тому, щоб Україна отримала силу, а українці – надію!», – зауважив Ляшко.

Нагадаємо, Ляшку в Богодухові люди аплодували за відсторонення Супрун.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>