12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко на Чернігівщині: Люди вже вішатися збираються через кляті тарифи

«Хоч іди та вішайся на груші!» – 77-річна пенсіонерка Діна Олексіївна Самойленко із міста Ічня на Чернігівщині – у відчаї. Півроку не може сплатити борг за газ у 6 тисяч гривень. І свою всю пенсію віддає, і донька допомагає, але боргова яма не меншає.

Жінка вже отримала попередження про відключення від газопостачання. Зі сльозами на очах про це розповіла Олегу Ляшку, який приїхав на зустріч із людьми. Діна Олексіївна віддала політику платіжку, щоб він передав її голові «Нафтогазу» Коболєву.

Про це повідомила прес-служба РПЛ.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2280592882009296/?t=0

«Я 2 тисячі гривень пенсії получила – віднесла все. Літом, думаю, заплачу решту – 6 тисяч. Аж отримала листа, що Коболєв мені газ відріже. Донька у Харкові на трьох роботах працює, щоб мені за газ висилати. Де мені взяти ті 6 тисяч гривень? Хоч іди та вішайся на груші!», – пожалілася пенсіонерка.

Від такої історії у Олега Ляшка волосся стало дибки. Каже, і таких людей – мільйони по Україні.

«Я хочу, щоб вся країна бачила, до чого влада доводить людей. Забирають останні гроші і відрізають газ за 200-300 гривень заборгованості. Натомість Коболєв собі 1,5 мільярди гривень премії виплатив. Влада повинна витрусити назад у нього ці гроші, щоб заплатити людям борги за комуналку. А якщо влада це не зробить – то я їх всіх повішу за ваші платіжки за одне місце!», – сказав Ляшко.

Лідер РПЛ підкреслив, йде до нового парламенту, щоб влада почула людей і знизити тарифи на комуналку.

«Не може звичайна сім’я платити за газ 5800 гривень при тих копійчаних пенсіях і зарплатах, як у цієї жіночки. Тому, щоб не доводити людей до гріха, треба негайно вирішувати проблему високих тарифів. Людина не повинна платити більше 15% свого доходу за комуналку. Цей бардак і знущання над українцями треба негайно припиняти!», – наголосив Ляшко.

Також лідер РПЛ пообіцяв Діні Олексіївні добитися скасування плати за переоформлення нерухомості і паїв, щоб жінка могла безоплатно переписати на свою доньку прадідівську хату, якій 150 років.

Нагадаємо, раніше лідер РПЛ заявив, що кожному українцю треба видати по 2 гектари землі.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>