9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко: Моя мета – стадіон у кожному райцентрі

Розвиток фізкультури і спорту має бути пріоритетною задачею для держави. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко під час візиту до міста Сарни.

Політик проїжджав повз стадіон, побачив тренування футбольного клубу “Фаворит” і вирішив зупинитися і поговорити із молодими спортсменами, – передає прес-служба РПЛ.

Хлопці сказали, що хотіли б мати повноцінний стадіон з трибунами, гарний спортінвентар і форму – але навіть не сподіваються, що їм на це колись виділять гроші. Тому ходять по кілька років в одному взутті, поки пальці не повилазять.

Народний депутат підкреслив, що його мета – стадіон і спортивні майданчики у кожному районному центрі.

“Сарни – велике місто, тому повинен бути нормальний стадіон, трибуни, глядачі та вболівальники, щоб “Фаворит” перемагав. Адже коли підтримують, то легше перемагати”, – сказав Олег Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2089774001091186/

Парламентар додав, що молодь має займатися спортом і йти до перемог, а не тинятися по генделиках.

“Фізкультура і спорт – це супер, бо коли ви займаєтеся спортом, тоді молодь не тиняється по генделиках, не курить і не колиться. Тому я підтримую спорт і хочу, щоб у вас було нормальне екіпірування, взуття та м’ячі”, – зазначив лідер РПЛ.

Прощаючись, Ляшко потиснув руку хлопцям, побажав їм успіхів і перемог.

Раніше Ляшко на Рівненщині розповів, як відродити Рокитнівський склозавод.

60 КОМЕНТАРІ

  1. Видно важнее стадиона уже не придумал, уже столько наобещал,хоть бы не забыл обещания, или записал на лбу.Неужели его кто-то слушает, хоть не голосуйте за него.

  2. Придурок довбаний він не говорить за незалежність за економіку за добробут де гроші на це все брати а він хоче грати у футбол . Звіздець

  3. Чтобы пошлость и глупость стали нормой современного общества, власть создаёт для нас зрелища. Это мешает нам мыслить критически. Яркий представитель этого идиотизма — Заднеприводной гавномёт ляшко.

  4. Ви праві ,на стадіоні гусі і різні тварини крім спортсменів. Приклад цьому Київ при кожній школі побудували шикарні міні футзальні поля, огорожі з покриття пластиком сіткою, один метр до 10.000 тис грн. Але біда в Києві немає гусей. Спочатку треба привчати до спорту, а потім молодь , потім думати за стадіони.

  5. И на стадионе радикальная голая партия Ляшко з блоком Порошенка за победу личных интиресов алигархов Украины!

  6. Хоче зробити собі стадіони щоб з вилами бігати.Хрещатик вже надоїв.Ніби стадіон це головне на даний час в Україні.Пообіцяй що війну зупиниш.вернеш Крим та Донбас

  7. А кто будет играть на стадионах? Вы всю молодёжь заставили уехать на заработки ,потому что сами не в состоянии дать им работу на Родине?А пенсионеры так хорошо живут,что им лишь играть осталось .Их же нада чем то занять,что б они не думали где взять деньги на жизнь.!!!?

  8. И жопа ляшко у кожному райцентри! Освободите ль ты наш!!! Сладенький! С уютным вхождение в тебя! Олег! Береги жопу! Это не должно стать привычкой! Борись! Ну хотя-бы с этим!))

  9. “мечта” звичайно так нічого,але більшість українців на разі мріють не про стадіон у кожному райцентрі,а про те щоб оплатити комуналку,нагодувати,одягнути вивчити дітей,щоб закінчилася та чортова війна на якій гине цвіт нації,щоб нарешті можна було спокійно жити і бути впевненими у завтрашньому дні.А Ляшко хоче стадіони бо у нього все є, він у шоколаді.

  10. Так вперед, реалізуй свою мету, прапор тобі в руки, хто тобі не дає, бабла нахапав ,зроби щось добре для людей, а не тільки язиком плескати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>