8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко: Коли платіжка більша за пенсію, людям не до жартів

Кожна третя родина в країні не може заплатити за комуналку, а оточення нового президента цинічно заявляє, що Володимир Зеленський жартував про високі тарифи і не обіцяв їх знизити. Цим фактом обурився Олег Ляшко.

Політик різко розкритикував заяву представника президента в уряді Андрія Геруса та вважає його слова обманом надій 73% виборців, – передає прес-служба РПЛ.

«Я мав чимало зустрічей на Тернопільщині, Рівненщині, Черкащині. Коли заїжджав у сім’ї і люди показували платіжки – у них руки трусилися. Я думаю, цим сім’ям і мільйонам інших сімей, які отримують платіжки більші, ніж зарплата і пенсія – їм точно не до жартів. Так може Зеленський так само жартував про боротьбу з корупцією, про закінчення епохи кумів, про відновленням миру? Можливо всі ці заяви були жартами? Насправді людям не до жартів. Їм немає чим платити за комуналку. Тому це надзвичайно нечесно по відношенню до людей після виборів розказувати, що я пожартував. За такі жарти можна і по морді отримати!», – обурився лідер РПЛ.

Олег Ляшко зауважив, що українці чекають від Володимира Зеленського не жартів, а зниження тарифів і підкреслив, що він має на це конституційні повноваження.

«Відповідно до Конституції, президент може скасувати рішення уряду про підвищення ціни на газ. Внаслідок цього мінімум в 2 рази будуть знижені тарифи. Ось що має зробити президент, а не жартувати з долями людей, їхніми доходами, їхнім майбутнім. Президент має зробити все, щоб у людей були гроші, повний холодильник і можливість платити не тільки за комуналку, а і за все інше. Тому замість жартів треба переглянути бюджет, вичистити звідти корупційні схеми, збільшити зарплати і пенсії, скасувати рішення уряду про підвищення ціни на газ і знизити тарифи, щоб вони були справедливими. А потім, коли народ буде нагодований, одягнутий, доглянутий і діти матимуть перспективу – можна буде і пожартувати, коли вже нічого робити», – вважає Ляшко.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко засудив жарти Зеленського про зниження тарифів, наголосивши, що це зовсім не весело.

75 КОМЕНТАРІ

  1. /// “ЛаконізЬми від Ляшка”
    Давайте таке ТВ-шоу! Хай дивиться вся країна. Це ж цікаво, так?!!
    “Да, наша партія розуміється на законах, СКОТИНЯКИ ТАКІ!”
    Ото мова! У всій красі…..

  2. Ти паскудо раніше не знав які платіжки отримував народ тільки перед виборами взнав.Тобі не місце у ВР. Тобі місце на фермі цілувати корови.

  3. Ляпати язиком, їсти землю, обіймати корів це у нього виходить гарно. Чим займався п’ять років, піднімав тарифи, піднімав собі зарплату, захопив пів чернігівської області, обслуговував олігархів — А ВИНЕН ЗЕЛЕНСЬКИЙ?????!

  4. Так скільки ти будешь тільки гавкати, но для цього ти нічого не зробив, щоб платіжки зменшила свій статус!

  5. Да, но при чем здесь Ляшко? Снова попиариться захотел? За какие законы Ляшко голосовал в ВР такие и платежки теперь у народа. А Ляшко теперь , будто бы и не в курсе!?

  6. Народе мій! Не можу підібрати нормальних слів, за що вибачаюсь перед людом України. Ну заїбав мене своїм пиздобольством цей голубок ( не від слова голуб) Ляшко. Дивлюсь на 112 пиздіти мастак. А в діях ніякий. Лиш вміє красти гроші з держбюджету.

  7. Жартiвник!!!!!Людям, не до жартiв уже давненько при вашiй владi i при Ваших жартах. ..как они уже надоели. ..просто от них уже тошнит. …..

  8. Можно подумать,платёжка с суммой оплаты выше минимальной пенсии в этом месяце пришла в первый раз!!! Раньше не было времени посмотреть?

  9. І коли Ляшко прикидався самим бідним Бобиком, а потім вилізли мільйони, особняки, джипи, народу тоже було не смішно. А злістно за таку найо@ку

  10. Так це ви зробили такі платіжки і таку пенсії.20 днів як президент і ви хочете щоб усю роботу замість вас зробив.ТАК ВИ ЦЕ ПАЛКИ В КОЛЕСА ВСТАВЛЯЄТЕ.ВАС НА ВАШІ ВИЛА

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>