15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ляшко хоче зробити Україну соціальною державою, – політолог

Перехід команди Радикальної партії Олега Ляшка в опозицію до чинної влади пов’язаний з ідеологічними розбіжностями, зокрема у питаннях соціальної політики держави. 

Про це в коментарі ІНФОРМАТОРу розповів політолог Олег Лісний.

За його словами, Ляшко та команда РПЛ стоять на позиціях побудови соціальної держави, яка передбачає збільшення соцвиплат, пенсій та підвищений рівень турботи органів влади про своїх громадян.

“Дійсно, Ляшко – єдиний політик, який не побоявся сказати: “Я опозиція, бо не підтримую ваших планів по напрямках розбудови держави. Україна має бути соціальною державою, її пенсіонери мають отримувати гідну пенсію та мати безкоштовне медичне обслуговування, бо вони все життя тяжко працювали і заслуговують цього”, – зазначив експерт.

“Чітка артикудяція того, що РПЛ – в опозиції, може позначитися на її рейтингах. І хоча боротьба йде не за це, але Олег Ляшко і його команда – гідна опозиція, яка має бути у Верховній Раді”, – наголосив він.

Раніше Олег Лісний заявив, що саме сільські мешканці вирішать долю парламентських виборів.

25 КОМЕНТАРІ

  1. Он даже в силу своей тупости не может представить какая должна быть экономика в стране. Но поиздеваться, подлецу, над стариками ему совесть позволяет, как????

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>