14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко – єдиний, хто не боїться жорстко відстоювати інтереси України на міжнародній арені, – експерт

На сьогоднішній день лідер Радикальної партії Олег Ляшко – єдиний політик, який чітко та послідовно виступає за економіку високих заробітних плат і соціальних стандартів.

Про це пише на своїй сторінці у Facebook економічний експерт Ігор Гужва.

За його словами, високі зарплати і соціальні стандарти фактично є квінтесенцією діяльності та передвиборчої кампанії РПЛ.

Експерт наголошує, що повна імплементація Антикризового плану розвитку економіки, розробленого та вже частково втіленого командою Радикальної партії, забезпечить понад 10 мільйонів високооплачуваних робочих місць в Україні.

«Саме розвиток власної промисловості є панацеєю від сировинного експорту, трудової міграції та міжнародних запозичень. Це досвід провідних економік світу», – пише Гужва.

https://www.facebook.com/igor.guzhva.3/posts/10212405447285937

Проте, зазначає експерт, індустріальний розвиток України не завжди позитивно сприймається нашими партнерами, адже ключовими трендами глобального світу досі лишається боротьба за доступ до сировини та ринків збуту готової продукції.

«Яскравим прикладом цього є чисельні маніпуляції з боку ЄС щодо відміни мораторію на експорт лісу-кругляка та підвищення експортних мит на металобрухт, блокування з боку МФВ створення експортно-кредитного агентства та інших проукраїнських ініціатив РПЛ», – скаржиться він.

Водночас, продовжує Гужва, принципово важливим є не лише розроблення та впровадження механізмів розвитку промисловості, а й гідне відстоювання цих ініціатив на міжнародній арені.

«Враховуючи ситуацію із голосуванням щодо відновлення РФ у складі ПАРЄ, а також передуючі консультації на рівні глав держав, існує загроза, що авторитет команди Зеленського на міжнародній арені буде вкрай низьким. Тому цілком ймовірно, що команда Зеленського буде продовжувати ганебну політику президента Порошенка та уряду Гройсамана щодо отримання міжнародних кредитів будь-якою ціною, уможливлення експорту сировини та купівлі нікчемної готової продукції в інтересах інших країн», – прогнозує експерт.

«У цьому контексті можна зробити висновок, що Ляшко – єдиний політик, який не боїться жорстко відстоювати інтереси України на міжнародній арені», – резюмує Гужва.

«У передвиборчий сезон політичних обіцянок багато, проте в сухому залишку рівень добробуту населення та соціальних стандартів є ключовими критеріями оцінювання ефективності діяльності влади. Дуже не хотілось би, щоб український народ вчергове наступав на одні й ті самі граблі, коли за європейськими стандартами криється кріпацтво та бідність», – додає експерт.

Нагадаємо, раніше Ігор Гужва заявив, що випуск банкноти номіналом 1000 гривень, який анонсував НБУ, – це сигнал про наближення інфляції.

138 КОМЕНТАРІ

  1. Волання диким голосом не означає відстоювання інтересів.Соромно слухати саму інтонацію.Якщо хоче сказати правильні речі, знову волає.Не може нормально говорити.А ще хоче спікером парламенту.Най Бог боронить цього “фюрера”!

  2. Хто заплатив за цю агітацію-Ахметов,Порошенко чи Ляшко. Він горлохват і губошльоп.І ніяких результатів від його роботи

  3. Да. там Ренатик так поработал, что он как с цепи сорвался. Его не остановить! Это что человек? Да вы что! Ни совести, ни такта, ни чести. Оно есть оно.

  4. Ляшко ДЕБИЛОИД ,народ его мало интересует,он боиться остаться за пределами Рады, он же ничего не умеет делать, ну если только обслуживать высший свет , он наверное и поднялся ,что стал элитным простигосподи

  5. Да идёт он большими шагами ,за сараи!!!В СИЗО с конфискацией всего имущества полностью!!!Пустозвон и пиздобол!!!Блевать охота на его проповеди!!!Дибил он и в Африке дибил!!!

  6. Это правда что Ляшко умеет делать хорошо, это трепать языком..
    Это у него не отнять..
    Если бы он также умел отвечать за свои слова….

  7. Надежда Султан это Ляшко патриот? Снимите розовые очки и спуститесь с Марса на грешную землю. Большей сопли,чем ваша сопля с вилами наперевес, ещё поискать надо

  8. Я поважаю думку кожного, але ляшко – це мудозвон. Говорити він уміє, але щось зробити для людей – ні. Його стихія, походити з вилами, привести корову, поїсти чорнозему, покататися п’яним на “лісапеті” по ресторану, потискати дівчат за груди, записати ролик тіпа з допитом сєпара, ах так, забув, поржати з лЮльою над захопленням наших моряків. Пора тобі хлопе уйо з ради з получкою 4100, і нітв чомутсобі не відмовляти.

  9. Если бы ВЫ столько получали….. а денежки нужно отработать…Счастливые люди не могут быть злыми. Обидеть других пытается лишь тот, кто сам несчастен. Энтони де Мелло

  10. Нет слов что бы передать все людское гандоние этому пидару. Обнимая и целуя помните, эта сука должна быть пизжена и бита. Казнокрад и проститут. Склонен к измене. Расстрелять.

  11. Такого вредителя Украинских интересов, как это недоарозумение, не было никогда нигде!
    Если вдруг он, после всего, наберёт больше чем 3 %, значит у Украины нет будущего!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>