8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко допоміг пенсіонерці потрапити на засідання Кабміну (ВІДЕО)

Охорона Кабінету Міністрів України спробувала блокувати прохід до будівлі для пенсіонерки, яка прийшла поспілкуватися з представниками уряду щодо своїх видатків, які значно перевищують пенсію.

Охорона будівлі уряду не пустила пенсіонерку. На її бік стали народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка. Сталася штовханина, у результаті якої депутати допомогли пенсіонерці прорватися через кордон охорони.

Тетяна Павлівна з Боярки Київської області розповіла, що їй 84 роки і вона хоче запитати у влади, як їй оплачувати комунальні послуги з пенсії, яка у неї складає півтори тисячі гривень.

На “комуналку” пенсіонерка витрачає 1 200 гривень, субсидії у неї немає, на ліки потрібно ще 1 500 гривень щомісяця. Бабуся дуже погано ходить, з двома палицями.

“Хотіла пройти до Кабміну. Вгодована, непогана охорона Кабміну, яка працює за державні гроші, почала бійку, не хотіла пропускати цю жінку. Довелося докласти зусиль, щоб зайти”, – пояснив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який допоміг дійти Тетяні Павлівні до дверей держустанови.

“Я хочу бачити свого президента дорогого, щоби він навів лад, вже більше нічого не хочу, хочу померти”, – заявила пенсіонерка.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3136891326336576/

“Після президентських виборів видам перший указ – зняти охорону, щоб громадяни України по паспорту могли пройти в будь-яку державну установу”, – пообіцяв Ляшко пенсіонерці.

Нагадаємо, Олег Ляшко повів на засідання уряду людей зі всієї країни, які не можуть заплатити за комуналку. Перед цим з трибуни парламенту озвучив їхні та десятки інших історій українців, які не отримують субсидій та змушені голодувати, аби заплатити «космічні» тарифи за газ.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>