8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко: Для команди Зеленського головне – заробітки в Росії, а не відновлення миру в Україні

Команду Зеленського турбує не питання миру в Україні, а питання відновлення своїх заробітків і бізнесу в Росії.

Про це заявив з трибуни парламенту Олег Ляшко.

Заради цього, стверджує політик, новий Президент і його оточення готові скасувати закон про мову і ухвалити спеціальний статус для Донбасу. Однак Ляшко запевнив: поки він у парламенті – проросійського реваншу не буде.

«В інтерв’ю бізнес-партнер Зеленського Шефір плакався, що вони втратили російський ринок, на якому дуже багато заробляли. Казав, що в Україні за фільм вони можуть отримати 50 тисяч, а в Росії – 200 тисяч. І тому заради повернення заробітків на російському ринку він каже, що «треба скасувати закон про мову, прибрати українську мову з ефірів, Путін не маніяк, тому ми з ним домовимося. А якщо не домовимося – оголосимо Путіну війну». Що у Зеленського на умі – те в його бізнес-партнера Шефіра на язиці! І підтвердженням цього є те, що, коли я питав Зеленського про долю законів про мову, землю, співпрацю з МВФ, він не відповів», – підкреслив Ляшко.

Лідер РПЛ також наголосив, що Зеленський за кількістю офшорних компаній не поступається Порошенку і його оточенню.

«Подивіться на декларацію Зеленського. Він сміявся над Порошенком, казав, що той офшорний барига, а в самого 20 офшорних компаній. Порошенко в офшори ховав гроші – і Зеленський в офшорах ховає гроші. І це те, чим вони планують займатися в новому парламенті. Скасування закону про мову, особливий статус для Донбасу, продаж землі – все для того, щоб не втратити російський ринок. Для них головне – заробітки в Росії, а не відновлення миру в Україні, робота і добробут українців в рідній країні», – вважає Ляшко.

Раніше повідомлялося, що Ляшко вважає, що із президента надії Зеленський швидко перетворюється у президента хаосу і проросійського реваншу.

Крім цього, Ляшко закликав Зеленського виконати передвиборчі обіцянки.

308 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко тварюка!Можешь
    погавкать,но будет так как нужно народу.
    Зеленский наш президент.Пусть не опытный,но мы украинцы в него верим
    НА 100%.

  2. Ляшка!Именно,, ЛЯШКА”!!!Пора уже брать вилы и в поле,там можно пиз …ть сколько влезет,а работать на публику хватит. Ты уже переплюнул жирика Более двадцати одна пиз….ш ,а толку,,0″. Сваливай с политики,пока не унесли…

  3. Ляшко возьмы вилы и заколись не каламуть воду, есть люди которые еще за тебя гниду голосовали, теперь ты точно будешь в жопе

  4. А ты? Святой! !! Где балла намолотил? ? В стране где идёт война находясь на гос службе! !!!! Закрой свой чёрный рот! !!

  5. Не всім везе виігрувати мільйони в спортлото, сука підарастично-брехлива. Коли закриєш брехливу пасть, скотНяко?

  6. Ты падло, где находился 5 лет почему.ничего незделал .отстаньте от Зеленского. На месте, призидента я б вас всех лет на10 посадилаб,или зделалаб зарплату.минималку. ,самиб крысы ушлиб, а так жалко бросать милионов

  7. Ляшка кипения тухнет Политическая проститутка,Тебя хозяин с довольствия снял и ты под ПЕРДО лег?Ну,ну.. все -равно твой поезд ушел

  8. Ой який патріот,а статки свої,,нажив” за рахунок довірливих українців,які вірили в його обіцянки,а він такий же,як і всі.брехун .

  9. А що для вас головне там у ВР. Хто не давав закінчити війну? У вас було(і ще є)більше 5 років. Бо ви все бачите,все про всіх знаєте,заєте як тре ба,що треба. За себе тільки нічого не знаєте. Уже б закінчили давно ,якби хотіли. І нічого другим ума вставлять.

  10. Вони всі гавкають більше і невміють! Треба зняти недоторканість саме головне зарплату пільги і тоді побачимо скільки іх буде бігти і парламент!!

  11. Ви про свою декларацію розкажіть, свої статки поясніть ,а також про свої інтереси .
    Ви далеко не білий і пухнастий .

  12. Людмила Филина не треба розписуватися за всіх українців , бо клоуна я не вважаю своїм президентом, і я така не одна, нас 25% , а можливо навіть більше

  13. Чувак ляшко не мели дурню народ керавни все бачить піаришся гидко слухати проіграш твоій команді очевидний і дай тому боже

  14. Пусть Ляшко вместо того ,что ляпает, людям работу даст и зарплаты, что бы не ездили в Россию и Польшу. А то ляпал, ляпал и продолжает ляпать..Людям семьи кормить надо, учить детей, одевать

    надоела это ляпанье..

  15. Все то,что вы , твари,должны были сделать,пребывая в парламенте,на протяжении 27 лет,хотите,чтобы Зеленский сделал за неделю! Не надо думать,что украинцы полные идиоты!

  16. Він хоче грошенят.Думае,
    що якщо буде гавкать за кожним стовпом,то Зеленський не витримае,та заплатить ,щоб мовчав.Ляшко!Хер ти вгадав…

  17. Цей придурок уже набрид зі своєю заївшою платівкою.Гидко слухати.Вже не знає кому підставити свою дупу тільки щоб більше платили.

  18. Скажіть,а де такі великі заробітки в Україні,що ви заробляєте на дома квартири землі не тільки у вас ,а і в вашої матері.І будете розказувать де хто заробляє,вид самі перший хто заробляє в Росії хочете сказати,що не так, тоді мабуть обираєте український люд,якщо ви такий чесний доведіть це

  19. Боїться ,тому і гавкає
    Його заздрість з’їла, так хотів бути президентом,а тут його так кинули
    Його в раду допускати не треба, бо буде тільки заважати розвитку країни

  20. Ну коли оце падло уже заткнеться!!!???? Забув про свое минуле!!! Порядною людиною став!!! Не треба йому н1коли в1рити!!! Це Шахрай першо1 г1льд11!!!!! Не дай Боже, щоб його парт1я була в парламент1!!!!!! Люди, вибирайте достойних депутат1в на выборах в парламент!!!

  21. Когда его уже угомонят ?!Когда эти морды уже исчезнут ?Когда они дадут спокойно новой власти работать ?Всех посадить без суда и следствия !!!

  22. Чим більше гавкає,тим більше стає противним народові.Для нього є прислів’я: ,,мовчи- зійдеш за розумного”.Але якщо не буде гавкати,то не будуть кормити.Дилема.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>