12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшка на Дніпропетровщині зустрічали з варениками та пиріжками

У селищі Солоне на Дніпропетровщині Олега Ляшка зустрічали з варениками та пиріжками. Так мешканці прилеглого села Привільне дякували політику за допомогу у захисті їхніх пасовищ.

Через шахрайську схему у громади забрали і розпахали 100 га землі, де паслися 200 корів. Місцеві депутати Радикальної партії знайшли нове пасовище, щоб люди не вирізали худобу, – повідомляє прес-служба РПЛ.

«До кого ми тільки не зверталися, але тільки ваша команда нам допомогла вирішити питання із землею. Дуже вам дякуємо за це!», – звернулись до Олега Ляшка мешканці Привільного.

Щоб в селі було більше корів, а в людей – робота і зарплата, політик пропонує запровадити масштабні програми підтримки села та назавжди закріпити землю за фермерами у Конституції.

«Сьогоднішня влада проводить політику, яка забирає в українців роботу, зарплату, землю, зерно, корову в селі. Ніхто не думає про людей праці. В країні – повний бардак! А людям треба працювати і заробляти. Тому нормальне життя і в Солоному, і в інших таких депресивних регіонах настане тоді, коли буде відновлення робочих місць, агропереробки, тваринництва та промислового потенціалу через лояльну податкову політику і дешеві кредити. І я це зроблю після президентських виборів», – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко став на захист театрально-художнього коледжу у Дніпрі.

4 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>