14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Киянина викрали і більше року утримували в полоні

47-річного киянина викрали та понад рік утримували в орендованому будинку на Київщині. Від нього вимагали передати квартиру на вул. Сирецькій, яку отримав у спадок на початку 2018 року.

Про це пише gazeta.ua

Чоловікові кілька разів удавалося втекти, але зловмисники, його знаходили, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

“Чоловік розповів, що протягом тривалого часу його утримували у будинку проти волі, погрожували пістолетом, били та відібрали документи на квартиру. Це тривало з лютого минулого року по березень 2019 року”, – розповіли в поліції.

Оперативники встановили обставини злочину та місце, звідки викрали чоловіка.

“Його насильно посадили в автомобіль та повезли у невідомому напрямку. Для того, щоби встановити рух напрямку та модель автомобіля, на якому увезли киянина, працівники поліції вивчали записи вуличних камер відеоспостереження”, – розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко.

Під час обшуку в приватному будинку, де утримували заручника, вилучили мобільні телефони, наркотики, документи, та знаряддя тортур: молотки, спеціально оснащені палиці, ножі та бойові патрони.

До злочину причетна сімейна пара. Ними виявилися жителі Київщини, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Поліцейськів становлюють усіх причетних. Затриманим загрожує до 12 років за ґратами.

Раніше ми писали, що суд у Києві відпустив наркоторговців, яких спіймали з 300 кілограмами героїну.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>