12.6 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Суд відпустив наркоторговців, яких спіймали з 300 кілограмами героїну

Перший заступник голови Нацполіції Вячеслав Аброськін обурився рішенням Печерського суду у Києві, який відпустив з-під варти наркоторговців з Азербайджану. Вони перевозили 300 кілограм героїну.

Про це заступник Князєва написав у себе на Facebook.

“Національна поліція України декілька днів тому у міжнародних наркоділків вилучила особливо небезпечного наркотичного засобу героїн 300 кг., орієнтовною вартістю на чорному ринку 660 млн гривен, але… Загальна сума застави на всіх п’ятьох затриманих аж 27 млн гривен”, – дивується Аброськін.

Він додає, що громадянину Азербайджану, який тимчасово прибув до нашої країни саме для подальшого переміщення та доставки героїну, суд в загалі чомусь обрал домашній арешт. Але де він буде жити під час домашнього арешту – невідомо.

“Мабуть, все ж річ в нашій гуманності. То ми замість зґвалтованих малолітніх дітей жаліємо чомусь покидьків, які їх ґвалтують, то ось тепер наркоділків міжнародного рівня. Може, пора змінювати сприйняття дійсності, або ми можемо зайти дуже далеко”, – резюмує Вячеслав Аброськін.

https://www.facebook.com/Vyacheslav.Abroskin/posts/2087658621526801

Раніше ми писали, що Національна поліція України затримала іноземців та перекрила канал поставки героїну з України до Європи.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>