12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Кулику пообіцяли посаду заступника генпрокурора при президентові Зеленському, – ЗМІ

Костянтину Кулику, заступнику глави департаменту міжнародно-правового співробітництва ГПУ, який заявив про оголошення підозри 12-ом особам з оточення Петра Порошенка, пообіцяли керівну посаду у Генпрокуратурі після обрання Володимира Зеленського президентом.

Про це з посиланням на власне джерело пише видання Главком.

За словами інсайдера видання, Кулик за декілька тижнів до оприлюднення сенсаційних відомостей про оголошення підозри Гонтарєвій, Ложкіну та іншим, літав до Ізраїлю для зустрічі з олігархом Коломойським.

Мовляв, саме з ним прокурор домовлявся про своє становище після обрання Володимира Зеленського президентом. Для цього й були зроблені відповідні заяви про оточення Петра Порошенка.

За оприлюднення компроментуючих данних про соратників чинного президента, Кулику нібито пообіцяли посаду заступника Генерального прокурора.

“Він хоче стати тим, ким був Ренат Кузьмін при Януковичу”, – пояснює джерело.

Видання також знайшло нові відомості про прокурора Кулика. За знайденими журналістами данними, співробітник ГПУ був помічений у дружніх зв’язках з лідером організації “Оплот” Євгеном Жиліним, члени якої, як і сам Жилін, воюють за бойовиків “ДНР”. Також проти Кулика, як воєнного прокурора в зоні проведення АТО, було відкрито провадження про незаконне збагачення детективами НАБУ.

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР писав, що прокурор Кулик заявив про втручання Порошенка у розслідування справ проти його оточення. Президент у відповідь звинуватив співробітника ГПУ у роботі на олігарха Коломойського.

8 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>