11 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Кожному українцю буде цікаво побачити мене головою Верховної Ради, – Ляшко

Ляшко в ефірі «Головна тема» на телеканалі «Україна» розповів, що робитиме на посаді спікера Верховної Ради в разі свого обрання. Каже, обійняти цю посаду – не лише його бажання, а й воля понад мільйона українців, які його підтримують.

«Кожному українцю буде цікаво побачити Ляшка головою Верховної Ради. Крім того, я не дам президенту узурпувати вплив на парламент. Парламент має бути незалежним від уряду і від президента органом для того, щоб представляти українців. Голова парламенту Ляшко забезпечить баланс влад, незалежність парламенту від будь-якого президента, впровадить всі ініціативи, спрямовані на подолання бідності. Голова парламенту Ляшко не дасть реваншу промосковських сил, не дасть відібрати мову українців, не дасть продати землю і не дасть торгувати Україною!», – цитує політика прес-служба РПЛ.

Політик розповів і про механізми, що допоможуть зробити парламент ефективним.

«Від команди Зеленського лунають ініціативи про двопалатний парламент. Тут не знаєш, як з однією палатою вправитися, палатою №6 – половину в дурку треба, а не в парламент. По-друге, це збільшення видатків держбюджету на утримання депутатів. І головне, двопалатний парламент – це федералізація, що суперечить Конституції, бо Україна унітарна держава. Тому однопалатний парламент, скорочення чисельності депутатів до 250 чоловік, скорочення всього чиновницького апарату, скасування недоторканності з президента, суддів та депутатів, запровадження процедури відкликання депутатів, зміна виборчої системи, ліквідація мажоритарки, обрання за відкритими партійними списками – це є реальна боротьба з корупцією. І це мій план на наступні 5 років у парламенті», – зауважив Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко засудив жарти Зеленського про тарифи.

247 КОМЕНТАРІ

  1. Как же мы без Ляшка??? Да, просто. Не кто не будет заниматься хуйней в стенах рады, не будет деребана и гадов спящих в стульях. Тем более нариков с регионов.

  2. Не спикером тебе быть а возврошайся к старому своему ремеслу сосать и очком торговать петух гребаный

  3. Да что за хрень у нас что нет молодых нормальных руководителей? Поменять дебила шизоидного на петуха дырявого что ли? Тогда точно гаплик и нам и стране

  4. Слухай пане Ляшко, перестань бавитися наркотою і хлопчиками,а то тебе дуже заносить, ще трішки і про інопланетян почнеш говорити.А нам такого чьоткого пацана втрачати не можна,нам буде сумно без тебе,хто ж народ буде виселити.

  5. Олежко, не сміши мої трусики. Ти придурок геть? Чи ти геть придурок? Куди ти сунешся? В моєї собаки розуму в сраці більше, ніж в твоїй башці. Не позорся сам і нас всіх не позор.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>