2.9 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Команда Зеленського не змінюватиме курс щодо НАТО та війни з Росією, — Апаршин

Радник новообраного президента України Володимира Зеленського з питань безпеки та оборони Іван Апаршин заявив, що команда обраного глави держави не змінюватиме курс щодо вступу України до НАТО та війни з Російською Федерацією.

Про це він заявив в ефірі програми «Нині вже» на Громадському.

«Ми ж не могли під час нашої зустрічі обговорити всі питання. Є питання, які є загальновідомі. Ми не змінюємо курс щодо вступу України в НАТО, але ми не обговорювали строки. Ми не змінюємо курс щодо відношення до війни з Російською Федерацією, це ж війна. Ми не змінюємо курс щодо того, що українська армія має бути професійною. Ми не змінюємо курс про те, що вона має бути підсилена постійно діючим резервом. І ми не змінюємо курс на те, що має бути нова сучасна система територіальної оборони. Ми не змінюємо курс, що корупція в армії недопустима», — заявив радник Зеленського.

Водночас, на запитання ведучого, чи погодився б Апаршин на пропозицію обійняти посаду міністра оборони, радник новообраного президента зазначив, що на сьогодні «ні Володимир Зеленський, ні ніхто з його команди не пропонував мені ніяких посад».

Раніше Апаршин заявив, що Україна не здатна протистояти РФ в Азовському морі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>