8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Команда Зеленського хоче очолити корупцію в енергетиці, – Ляшко

Енергоринок із запропонованими владою правилами – це продовження корупції в енергетиці та зростання тарифів, вважає Олег Ляшко. Покласти цьому край, на його думку, можуть чесні умови, конкуренція та відсутність впливу чиновників.

Про це політик заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Ми сьогодні маємо так звану ринкову ціну на газ. А в реальності – вона встановлена урядом. Внаслідок цього, ціна на газ у Європі падає, а в Україні росте. А якби у нас була ринкова ціна на газ – було б так, як у Європі. Те саме і з електроенергією. І уряд, і Нацкомісія з питань регулювання ринку енергетичних послуг мають всі повноваження, відповідно до закону, щоб стримати зростання цін на електрику, особливо для побутових споживачів. Натомість маємо суцільну корупцію. Тому всю цю істерію навколо енергоринку створюють ті олігархи, які зацікавлені, щоб на енергоринку продовжувалася корупція, щоб в ручному режимі заносити гроші в уряд, Адміністрацію президента, НКРЕКП і встановлювати тарифи на електроенергію», – переконаний Ляшко.

Лідер РПЛ наголосив, що заяви оточення Зеленського про відтермінування запровадження енергоринку свідчать про те, що нова влада так само, як і попередники, хоче заробляти на існуючих схемах в енергетиці.

«Весь світ підтримує чесний енергоринок, а наша влада каже, що енергоринку не треба. Вони хочуть робити так само, як Порошенко – в ручному режимі встановлювати тарифи і за це гребти мільярди в свої офшорні рахунки? Порошенко у неконституційний спосіб призначив низку людей на ключові посади, в тому числі, в НКРЕКП, змінив закони, отримав повноваження, щоб заробляти гроші. Хто платив за цю корупцію? Кожний з нас з власної кишені через високі тарифи. І Зеленський сьогодні хоче робити теж саме. Його представник Герус насправді не такий новий. Він був членом НКРЕКП, якого привів Порошенко. Тому, коли вони розповідають, що нам не треба енергоринок – маємо читати так: вони хочуть очолити корупцію в енергетиці», – підсумував Ляшко.

Раніше Ляшко заявив, що замість епохи кумів Зеленський започаткував епоху сватів з «95 кварталу».

Нагадаємо, 6 червня Верховна Рада ухвалила законопроект Олега Ляшка про Тимчасові слідчі комісії, де виписана процедура імпічменту президента.

160 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко- какая же ты продажная шкура, надоел до чёртиков, не ушёл бы куда нибудь в тень, только тявкаешь, сделай что то полезное для пожилых людей, чтобы здоровья тебе желали

  2. Да ляшко,видимо ахметка здорово настучал тебе по голове за не отработанные бабки,ничего,готовься к худшему,не всегда же брать без отработки.так что удар Бойко это для тебя покажется,как поцелуй господа.

  3. Тебя уже противно слушать ты отзывается самый умный и счастливый игрок в лото всех обвиняешь а сам чистый и честный хватит брехать

  4. Його боса ущемляють рената ужас шакали можуть залишитись без подачки ори олеже ори поки не захрипнеш і в страшному сні ти собі такого кінця не бачив

  5. Господи,у нас в энергетике нет никакой коррупции,а тут придут люди Зеленского и разведут коррупцию,ей богу ,над Украиной витает вирус шизофрении, который поражает наше старое правительство, болезнь всегда поражает слабый организм!!!

  6. Господи, Ляшко, ты сам себя слышишь?! Мы понимаем, что ты отрабатываешь деньги, которые Порошенко заплатил тебе для дестабилизации обстановки, но молоть такое… Явно бред

  7. Ляшко, пастух ты долбаный, вы 5лет у власти ,воровали, и пиздели что народ багатеет, ЗЕЛЕНСКИЙ 5дней у власти,и ты чмо обвиняеш его в корупции, кто громче кричит, держи вор,ВОР, хватить пиздеть ляшко,садись на вилы и пиздуй с В.Р.

  8. Боже!Неужели он думает, что мы не знаем, за кого он одно место дерет?Какой энергорынок?У нас два монополиста на этом рынке – один Ахметов, его хозяин, другой Порошенко.Как можно цены регулировать?Опять сплошное вранье под эгидой борьбы, справедливости за народ!Надоел уже!

  9. Халуй Ахметова бачить що він більше не попаде у ВЗраду і більше не буде у корита волає як “бик”звинувачуючи президента і нас-73%населення , що ми зрадники і узурпатори невже є ще люди які хочуть бачити цю непотріб у ВР,люди схаменіться!

  10. Шановні виборці!Я закликаю Вас не голосувати за Лошка!!!!Йому ахметка і так грошей дасть за лизання жопи.Та плюс нанять його,замість опудала,на городі горобців лякать….хоча і на передову в якості хімічної зброї….він так сильно вміє смердіть,що й наші вороги почадіють…..

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>