14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Ляшко: Замість епохи кумів Зеленський започаткував епоху сватів з «95 кварталу»

Замість того, щоб завершити епоху кумів при владі, Володимир Зеленський започаткував епоху «сватів» з «95 кварталу», наголосив Олег Ляшко.

Політик вимагає провести перевірки незаконних призначень, зокрема, Івана Баканова на посаду першого заступника голови СБУ.

Про це повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Відповідно до закону, перед тим, як заступити на військову службу і отримати звання лейтенанта, Баканов мав пройти медкомісію, здати декларацію, пройти детектор брехні, як працівник спецслужби. Нічого цього не було зроблено. Це є приниженням наших бійців. Скоморохам з барського плеча кидають військові звання, а наші захисники заробляють погони своєю кров’ю на Донбасі чи служать все життя. Тому призначення на керівну посаду людини, яка не пройшла спецперевірки – це злочин проти національної безпеки і проти державності», – наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ вимагає від Генпрокуратури та правоохоронних органів провести перевірки щодо обставин призначення Івана Баканова та інших бізнес-партнерів Володимира Зеленського на керівні посади.

«Чим Зеленський відрізняється від Порошенка? Нічим. Зеленський перед виборами обіцяв, що не буде більше кумів при владі. А сьогодні замість епохи кумів бачимо епоху бізнес-партнерів та сватів з його «95 кварталу». Треба перевірити, чи непідробні у нього документи, які він подавав, та чи не завербований він російськими спецслужбами, бо вони там у «95 кварталі» всі плачуться, що в Україні не так багато заробляють, як в Росії. Якщо там заробляли – то або мали зв’язки з олігархами, або зі спецслужбами», – вважає народний депутат.
Олег Ляшко стверджує, що такі незаконні призначення б’ють і по іміджу країни у світі.

«Коли президент топчеться по Конституції, це означає, що в Україні немає верховенства права. Жоден інвестор не принесе гроші в країну та не створюватиме робочих місць, де влада плює на Конституцію і президент свою шаражкіну контору із «95 кварталу» призначає на державні посади. Замість того, щоб ліквідувати корупційні потоки Порошенка, Зеленський їх фактично очолив і посадив на них своє бізнес-оточення», – підсумував радикал.

Нагадаємо, що раніше Зеленський назвав депутатів Ради бунтівниками.

94 КОМЕНТАРІ

  1. Що тобі не йметься.Все що робить Президент нашого Ляшка коробить.Президент дуже розумна людина.Учіться депутат Ляшко витримки і розуміння ,як у нашого Президента.

  2. Я даже не знаю, кто еще собирается за него голосовать, три судимости, отсидел кажется 4 года . Его работа заключается в болтовне и направленна на раскол общества. А работает он языком, когда даёт команду фас его хозяин.

  3. Галина Пільзняк-Міщій Галина, я уверена, что его с великим удовольствием смотрели все, но не думали, что победит Зеленский, а теперь обливают грязью.

  4. Вгамуйтесь, пане Ляшко. У президенти на вдалось, у крісло спікера у новій ВР мітить, а може в артисти подайтесь…..подумайте ….

  5. Віктор Кот Пан Кот…ик, що має спільного серіал з посадою президента, яка на … різниця хто писав і що писав? Заспокойтесь,випийте валер’янки, або сто грам. Все буде добре!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>