14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Кім Чен Ин вперше приїхав до Путіна в Росію

Лідер КНДР Кім Чен Ин прибув в Росію. Його бронепоїзд перетнув кордон і зупинився на станції Хасан.

Як повідомив РІА Новини джерело в адміністрації Примор’я, Кім Чен Ина зустріли з квітами і хлібом і сіллю, до поїзда була прокладена червона килимова доріжка.

Примітно, що коровай пробувати північнокорейський лідер відмовився, хоча його просив у організаторів генеральний консул КНДР в Примор’ї Зо Сек Чхор.

“Потім Кім Чен Ин відвідав Будинок російсько-корейської дружби, де зустрівся з працівницею, яка багато років стежить за порядком в будиночку, побудованому напередодні візиту Кім Ір Сена в 1986 році, і подякував їй за службу”, – пише російське ЗМІ.

Поїзд Кім Чен Ина

Глава Примор’я Олег Кожемяко опублікував в своєму Instagram відео, на ньому видно Кім Чен Ин і супроводжуючі його особи. Лідера КНДР, крім приморського губернатора, також зустрічали заступник голови МЗС Ігор Моруглов, посол Росії в Пхеньяні Олександр Мацегора, міністр з розвитку Далекого Сходу і Арктики Олександр Козлов.

Відзначається, що візит Кім Чен Ина став першою його поїздкою в Росію з часу вступу на посаду в 2011 році. Саміт пройде 25 квітня на острові Російський у Владивостоці, головними темами стануть врегулювання ядерної проблеми Корейського півострова і двосторонні відносини.

Кім Чен Ин заявив, що його нинішній візит в Росію не стане останнім. Також північнокорейський лідер зазначив, що його приїзд – це перший крок у розвитку відносин з Росією.

https://twitter.com/evgraphov_mp/status/1120878889369313280

Нагадаємо, Кім Чен Ин виїхав на бронепоїзді в Росію, щоб зустрітися з Путіним.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>