21.8 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Кандидати мають змагатися програмами, а не аналізами, – Ляшко

Олег Ляшко не підтримує жодного з кандидатів у Президенти. Про це він заявив з парламентської трибуни. Лідер РПЛ також подякував виборцям, які віддали за нього свої голоси у першому турі.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

“Більше мільйона українців проголосули за мою кандидатуру. Дорогі однодумці, дякую вам! Ми не підведемо, можете нам вірити. Боротьба не закінчується. Як казав британський прем’єр Вінстон Черчилль: “Що таке перемога? Це з оптимізмом рухатися від поразки до поразки. Якщо ти не відчуєш смаку поразки, ти ніколи не зрозумієш, що таке перемога”. Наші перемоги, українці, попереду, але перемоги не для того, щоб над вами жартувати чи грабувати вас, як зараз це робиться, а для того, щоб навести порядок в країні. Це ключове, що сьогодні треба. І ми це зробимо”, – звернувся до українців Олег Ляшко.

Народний депутат наголосив, кандидати мають змагатися програмами, а не аналізами.

“Президентські вибори перетворилися у цирк. Кандидати, які збираються керувати 45-мільйонною країною, змагаються не програмами, не ідеями, а аналізами. Яка різниця людям, які сидять без роботи, без зарплати, з порожнім холодильником, не можуть на базарі заробити три копійки, що там за аналізи у тих кандидатів? Вони хочуть від президента одного: сильну економіку, робочі місця, великі зарплати, достойний рівень життя. А отримують профанацію. Саме тому ні я, ні наша команда не підтримуємо жодного з кандидатів”, – зазначив політик.

Олег Ляшко запевнив і далі контролюватиме владу, хто б не став Президентом.

“Наша команда зареєструвала цілий пакет законопроектів, щоб дати розвиток економіці, збільшити добробут громадян, відновити виробництво, повернути повагу до людей праці. Вимагаємо першочергово прийняти закони, які збільшать зарплати, знизять тарифи і забезпечать реальну енергонезалежність та модернізацію. А не ту порнографію, яку сьогодні парять людям. Хто б не був президентом, ми не дамо йому спочивати на лаврах, грабувати українців і будемо жорстко контролювати владу”, – підкреслив народний депутат.

Нагадаємо, Ляшко у другому турі не буде підтримувати жодного з кандидатів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>