9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ляшко у другому турі не буде підтримувати жодного з кандидатів

У другому турі президентських виборів, які відбудуться 21 квітня, лідер Радикальної партії Олег Ляшко не буде підтримувати ні Володимира Зеленського, ні Петра Порошенка.

Про це Ляшко заявив з парламентської трибуни у вівторок, 9 квітня, – передає ІНФОРМАТОР.

Лідер Радикальної партії розкритикував обох кандидатів за те, що вони перетворили виборчу кампанію у «цирк і профанацію». Ляшко заявив, що не буде підтримувати жодного з кандидатів.

«Подивіться, у що перетворилися президентські вибори. Кандидати, які претендують на те, щоб керувати 45-мільйонною країною, змагаються не програмами, не ідеями, не шляхом розвитку держави, а аналізами. Людям, які сидять без роботи і зарплати, в яких пустий холодильник, байдуже, у кого які аналізи. Люди хочуть, щоб була сильна економіка, щоб були робочі місця, достойні зарплати і достойний рівень життя, а натомість отримують цирк і профанацію. Потім ми дивуємося, що молодь виїжджає за кордон, чому ми так живемо і чому люди не бачать перспективи. Та тому що «ізмєльчалі» кандидати. Тому що вони політичні «пігмеї», які можуть змагатися хіба що аналізами. Саме тому ні я, ні наша команда не підтримуємо жодного з кандидатів», – заявив політик.

Ляшко пообіцяв жорстко контролювати нову владу.

«Хто би не був президентом, ми не дамо йому відпочивати на лаврах, ми не дамо йому дрімати, ми не дамо йому грабувати українців. Ми будемо жорстко контролювати владу, яке б прізвище не було в президента», – наголосив лідер РПЛ.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко закликав прийняти його законопроект про перевірку кандидатів в президенти в нарколога і психіатра.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>