2.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Іван Савка розповів, чому долучився до команди Ляшка

Іван Савка прийняв рішення йди на позачергові парламентські вибори у складі Радикальної партії після того, як ознайомився з її програмою та зрозумів, що партія Олега Ляшка – єдина політсила, яка стоїть на засадах захисту української землі та військовослужбовців.

Про це Савка розповів в ексклюзивному інтерв’ю виданню ІНФОРМАТОР.

«Я подивився програми політичних партій, прочитав їх усі. Не приховую, було багато пропозицій від інших успішних політичних партій, які мають високі рейтинги, вступити у їх ряди. Але нагадую, я не поважаю такі політсили, які женуться за голосами. Тому що ми маємо дбати не про свої рейтинги, а про цінності нашої країни, про її територіальну цілісність. Побачивши програму Радикальної партії, я зрозумів, що це партія, яка відстоювала, відстоює і буде відстоювати під керівництвом Олега Ляшка цінності нашої держави», – заявив колишній заступник командира 79-ї бригади.

За словами Савки, РПЛ – єдина партія, яка захищає українську землю та відстоює інтереси військовослужбовців.

«В Україні є лише одна політична партія – РПЛ, яка відстоює цінності нашої держави, нашої землі, нашого села. Про людей, які працюють на землі, нажаль ніхто не дбає. Ми повинні робити усе можливе для того, щоб село підіймалося, процвітало. Буде процвітати село – буде процвітати наша держава. І ми повинні давати все можливе: забезпечити фермера, селянина дотаціями, технікою, щоб вони могли працювати на своїй землі» – наголосив №5 у списку РПЛ, зазначивши: «Ніхто не говорить зараз про ЗСУ. Тільки Радикальна партія заявляє, що треба захищати наших військовослужбовців, забезпечувати збройні сили усім необхідним для того, щоб їх підняти, щоб бути сильними і впевненими».

«Радикальна партія за те, що буде земля, буде мова, буде сильна армія – буде і Україна. Тоді ми переможемо. Сила у єднанні, у єднанні з Радикальною партією», – додав Савка.

З Іваном Савкою ІНФОРМАТОР поговорив про шляхи повернення Донбасу і Криму, проблеми української армії та парламентські вибори. Повну версію інтерв’ю читайте за посиланням.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>