15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Бриченко Ігор Віталійович

Ігор Віталійович Бриченко – український політик, народний депутат України, член партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

20140912131849_81284

Фото: egalite.

Народився 7 липня 1970 року в селі Новопетрівка Снігурівського району Миколаївської області, – повідомляє Вікіпедія.

Освіта

Освіта середня. Закінчив Новопетрівську сільську школу, Снігурівське СПТУ № 34, де отримав спеціальність тракториста-машиніста.

Трудова діяльність

З 1988-го шість років служив у Західній групі військ у Німеччині. Повернувся до Новопетрівки й зайнявся овочівництвом. Став директором Новопетрівської філії підприємства «Агросвіт», а за два роки — власником.

З листопада 2010 до грудня 2012 — депутат Миколаївської обласної ради від партії ВО «Батьківщина», переміг в одномандатному окрузі № 38. Член постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин, сільського будівництва та соціального розвитку села.

У 2012-2014 роках – народний депутат України VII скликання від ВО «Батьківщина». Член фракції ВО «Батьківщина». Голова підкомітету з питань соціальної політики агропромислового комплексу, розвитку сільських територій, науки та освіти Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Родина

Ріс без батька. Мати Валентина працювала зоотехніком на фермі.

Дружина Світлана — бухгалтер в «Агросвіті». Мають сина Кирила, 23 роки, 19-річну доньку Христину та 9-річного Назара. Вісім років тому сім’я стала опікуном сусідського хлопця Олега, у якого померла мати. Зараз йому 20 років, працює міліціонером.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>