9.8 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ідеолог команди Зеленського розповів, як відбувається будівництво «Слуги народу»

Партія «Слуга народу» будується за новими принципами, а не в традиційний спосіб, коли політсила має представництва в областях, містах, ОТГ.

Про це журналістам розповів ідеолог команди Володимира Зеленського, представник президента у ВРУ Руслан Стефанчук, – передає ІНФОРМАТОР.

«Зараз «Слуга народу» продовжує партійне будівництво. Ми будуємо партію в нетрадиційний спосіб. У нас не буде звичної пострадянської матриці, коли партія має осередки в області, регіоні, місті, ОТГ. Наша партія буде будуватися за принципом ІТ-технологій, відкритих списків, праймерізу», – розповів він.

Стефанчук пообіцяв, що найближчим часом буде презентований новий інтернет-ресурс, який дасть можливість будь-кому запропонувати свою кандидатуру в списки «Слуги народу». «Це моя матриця ідеї, яку я хотів би втілити в життя», – уточнив він.

Член команди Зеленського наголосив, що їхнє завдання – аби до Верховної Ради не йшли за депутатською недоторканністю.

«Нам потрібно зробити так, щоб не було вигоди йти до ВРУ за депутатською недоторканністю, туди не повинен йти бізнес. У парламенті мають бути люди, які розуміються на економіці, праві та інших професійних сферах, які можуть згенерувати законопроекти. Ми маємо пам’ятати, що призначення парламенту – це не укриття від економічних чи інших переслідувань. Там люди повинні створювати законодавство», – розповів Стефанчук.

Нагадаємо, Руслан Стефанчук вважає, що 3%-й прохідний бар’єр допоможе омолодити ВРУ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>