12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Громада ПЦУ подарувала військовим п’ять тисяч молитовників

З благословення митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра (Драбинка) ПЦУ видано 5000 примірників «Молитовника воїна» для безкоштовного розповсюдження серед українських військових.

Про це повідомляє прес-служба ПЦУ із посиланням на інформацію Спасо-Преображенського собору ставропігійної парафії Православної Церкви України в Києві.

«З благословення митрополита Переяслав-Хмельницького і Вишневського Олександра (Драбинка) видано п’ять тисяч примірників «Молитовника воїна» для безкоштовного розповсюдження серед українських військових. Видання стало можливе завдяки парафіянам Спасо-Преображенського собору, небайдужим до долі української армії та миру у нашій державі», – йдеться у повідомленні.

Останній наклад – вже третій за ліком і становить 5 тис. примірників. Таким чином, загалом вже видано 25 тис. примірників «Молитовника воїна» для українських військових.

Раніше ми писали, що митрополит ПЦУ з Підмосков’я призначив секретарем єпархії ієромонаха, який виступав за “руський мир”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>