10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Гладковський-молодший пообіцяв назвати імена тих, хто злив журналістам інформацію

Головною метою журналістського розслідування програми “Наші гроші з Денисом Бігусом” була дискредитація чинного президента України Петра Порошенка під час передвиборчої кампанії.

Про це заявив син колишнього замсекретаря РНБО України Олега Гладковського та один із фігурантів розслідування Ігор Гладковський у відеозверненні на своєму офіційному YouTube-каналі, який він назвав “Ваші гроші”, пише gazeta.ua

“Мета номер один — дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії. І це головна причина появи розслідування програми “Наші гроші”. Для цього обирають людину, пов’язану міцними робочими стосунками з головою держави. І накривають шквальним вогнем фейків. Людям нав’язується думка: “команда погана, то ж і президент поганий”, — заявив Ігор Гладковський та зазначив, що такою мішенню для фейків було обрано його батька Олега Гладковського, якого з Порошенком пов’язують бізнесові та дружні стосунки.

У своєму зверненні Гладковський-молодший також пообіцяв, що дуже скоро всі дізнаються, “хто насправді зліпив цей фейк та злив його журналістам”.

“Я точно знаю, що автори цього фейку проти мене не займалися ніяким розслідуванням 3 роки, як заявляють у програмі. Всі оприлюднені в ефірі документи журналістам передали пакетом — для “зливу” напередодні виборів. Ви маєте право знати, хто стоїть за цим фейком і скільки заробили його виконавці”, — написав в описі до відео Гладковський.

Нагадаємо, колишній заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони і бізнес-партнер президента Олег Гладковський особисто щонайменше один раз отримував “відкат” з розкрадання в оборонному комплексі.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Не понял, так это имена воровали или ты??? О себе говори, как когда и сколько лично ты натырил.

  2. Президент не повинен мати бізнес-партнерів,бо не повинен мати бізнесу,а такі партнери не повинні своїми вчинками ганьбити президента на весь білий світ. Заява “я знаю хто злив”, підтверджує протиправність дій.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>