10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Феномен тітушок нікуди не зник, їхні лави поповнилися, – Михальчишин

За останні роки феномен тітушок нікуди не зник, їхні лави поповнилися, і їх добре фінансують, тож після виборів треба бути обережними і пам’ятати, що Маріїнський парк та «Антимайдан» – живі.

Про це в ефірі на телеканалі ZIK заявив політик, експерт із питань державної безпеки Юрій Михальчишин.

Пан Михальчишин звернув увагу на ще один аспект підготовки до виборів, зокрема зараз масово йде підготовка до задіяння невідомих як силового ресурсу.

«Прикро, що не було зроблено жодних висновків про системність такого явища, як тітушки. Так, були окремі епізоди розслідування вбивств активістів, але в цілому, коли йде мова про створення злочинної організації, яка мала на меті злочинним шляхом впливати на конституційний лад у державі, то ніхто до цього не дійшов», – вважає експерт.

На його переконання, за останні роки цей феномен нікуди не зник, він є легалізований і сильно поповнений завдяки вербуванню учасників бойових дій, професійних спортсменів та організованих злочинних груп, які відійшли від насильницьких злочинів, а сьогодні до них повертаються.

«Ми бачимо, що в Україні створена багатотисячна армія, яка до чогось готується, і цей ресурс не може бути не задіяний, якщо в нього вливаються десятки мільйонів доларів. Тому треба привертати увагу до того, що на голосуванні справа аж ніяк не завершиться. Хтось готується до подальших процесів, і ми чудово розуміємо, що Маріїнський парк та «Антимайдан» живий, і треба бути обережними», – констатував Юрій Михальчишин.

Як повідомлялося, на акцію “Свинарчуків Порошенка за ґрати” у Києві прийшли тисячі людей.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>