10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Михальчишин пообіцяв пристрелити Якименка та Захарченка, якщо вони приїдуть в Україну

“Ніхто нічого не гарантуватиме колишньому міністру внутрішніх справ Олександру Захарченку та колишньому голові Служби безпеки України Олександру Якименку, якщо вони приїдуть в Україну. Їх треба пристрелити, і так думає більшість українських фронтовиків.”

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив експерт із національної безпеки Юрій Михальчишин.

Під час політичного ток-шоу відбулася запекла дискусія між експертом із національної безпеки Юрієм Михальчишиним і народним депутатом України від «Опозиційного блоку» Євгеном Балицьким. Останній запевняв, що колишні правоохоронці-втікачі Захарченко та Якименко могли б надати слідству дуже багато інформації у справі Майдану.

«Я був в антикризовому штабі, яким керував Клюєв, і бачив, як здавали майданівців, коли приходили до нас на домовленості «куля в лоб, так куля в лоб» і всі решта. Тому хочу, щоб всі, хто стояли на Майдані – це знали», – сказав він.

Він наголосив, що був проти Майдану, тому і стояв з іншого боку. Але запевнив, що не брав участі в жодних розстрілах.

«Ми бачили і багато чого знаємо, і я навіть можу сказати багато чого під судом і присягою. Особливо, коли почнуть говорити Якименко, який був у нашому складі, а також Захарченко і не лише, звісно, якщо їм гарантуватимуть безпеку. Адже у них є матеріали, хто саме вбивав», – зазначив він.

На що Михальчишин відреагував дуже емоційно і сказав, що ці люди хіба можуть піти під суд, бо гарантувати їм ніхто нічого не буде.

«Я особисто гарантую, що пристрелю їх. І це я висловлю не лише свою думку, а й фронтовиків. Про які може гарантії йти мова, якщо вони є військовими злочинцями. І я тут не дозволю відбілювати військових злочинців, бо Якименко і Захарченко – це злочинці», – наголосив Михальчишин.

А також додав, що за забраний ефірний час у Балицького він може заплатити «30 срібняків».

Нагадаємо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявляє, що проти нього готують провокацію, на його рахунки нібито повинні перерахувати велику суму грошей з-за кордону.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>