10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Федеральний суд США виніс вирок Полу Манафорту

Манафорта засудили до 47 місяців ув’язнення у США. Суддя заявив, що вирок непов’язаний із жодною змовою з Росією.

Про це пише “Голос Америки”.

Федеральний суд США засудив колишнього голову виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта до 47 місяців ув’язнення за ухиляння від сплати податків та банківські махінації, але зарахував до відбутого терміну покарання 9 місяців, які Манафорт вже провів за гратами.

Манафорт очолював виборчу кампанію Дональда Трампа протягом кількох місяців влітку 2016-го року. Він також тривалий час виступав радником “Партії Регіонів” в Україні.

Як відзначають присутні у залі суду журналісти, головуючий суддя Елліс відзначив, що висловленні державним обвинуваченням побажання щодо терміну покарання для Манафорта є “надмірними”. Повідомляється, що суддя також заявив, що Пол Манафорт був частиною “багатьох хороших речей”, є “щедрою людиною”, і в інших аспектах “прожив бездоганне життя”.

Раніше спецпрокурор США Роберт Мюллер, який займається розслідуванням втручання РФ в американські вибори, попросив суд врахувати тяжкість злочинів екс-глави передвиборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта під час оголошення йому вироку.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>