9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Дві квартири і Range rover: Вакарчук розповів про свою нерухомість і фінанси

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук має дві квартири в Києві, автомобіль Range Rover і близько 12 млн грн у банку.

При цьому в 2018 2-3 млн гривень він вклав у партію “Голос”, – заявив він в інтерв’ю LIGA.net.

“Я достатньо скромна людина в побуті. Я живу в багатоквартирному будинку. У мене дві квартири в Києві, але в одній я давно не живу. У мене немає ніякої нерухомості за кордоном і ніколи не було. Я ні на кого нічого не записував. У мене є одна машина Range rover, їй приблизно п’ять років. Є банківські рахунки – на них близько 12 млн. грн”, – розповів Вакарчук про свої фінанси.

При цьому музикант і політик заявляє, що у нього немає певного річного доходу, оскільки він завжди різний. Зокрема в 2018 році він отримав 5 млн гривень дивідендів.

Вакарчук додав, що у нього немає офшорних компаній, і він не пов’язаний в бізнесі з олігархами.

Він також стверджує, що зможе фінансувати свою партію разом із партнерами, імена яких назве найближчим часом, але принципово не буде брати грошей від найбагатших людей країни.

“Поки, на сьогоднішній день, ви будете здивовані, але я особисто фінансую партію. До того ж, ми – молода партія, нам треба набагато менше грошей, ніж іншим. Приблизно 70-80 мільйонів гривень. Ці гроші будуть підйомними для нас та наших друзів. Я ось, наприклад, всі виручені гроші за мій концерт 360 на ВДНГ витрачу на фінансування партії – і це будуть досить великі кошти — більше 2 млн. грн”, – розповів він.

Нагадаємо, 15 травня, музикант Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії “Голос”.

Згодом він представив деяких членів своєї партії “Голос”.

Відомо, що новостворена політична сила Святослава Вакарчука «Голос» запропонувала партії «Сила Людей» йти однією командою на парламентські вибори.

4 КОМЕНТАРІ

  1. Хорошо. И Вы хотите сказать что все????? Нет слов: дом и участок в Ирпень, из за него был скандал и разборки. Помимо участки в стоянке, землепорядчик может дать координаты. Все пришло после майдана и порошенко помог и дал денег. Вы альфонс и прилипало алигархата. Склонен к измене. Расстрелять.

  2. В Украине бушует охлократия. Вообще охлократия в наиболее точном смысле слова может существовать только весьма непродолжительное время, причём чаще всего является промежуточной формой в бурные времена после падения старого порядка и до замены его новым, более или менее организованным. По этому и повылазили эти люди, возомнив себя государственными мужами способными управлять государством.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>