12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Допомогла колегам: депутат Кужель вирішила зімітувати повну присутність “Батьківщини”, розклавши картки за неприсутніх однопартійців (ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, а значить у залі Верховної Ради як завжди майже немає нардепів. Олександа Кужель, депутатка від “Батьківщини” вирішила виправити цю ситуацію і розклала картки для голосування за своїх неприсутніх однопартійців, тим самим створюючи ефект присутності.

Відповідний відеоролик опублікував на своїй сторінці у Facebook Ян Доброносов.

Так, на відео чітко видно, як Кужель “старанно” перевіряє кожну картку і використовує її для ідентифікації відсутніх нардепів.

https://www.facebook.com/yan.dobronosov/videos/2955545194463080/?__xts__[0]=68.ARAKWkJPqJr-rA-1cJhzsdqRyEEXmmjGaMX7klkJpDi5WCgzrIWAOjSFPJLHGztIfjBjDzHn5WDb3OxXeYgRnTtLj7kyUx8CP1Vrf_CJm-PwWRHEapllVhvOhDroNV0nQgigbEX3ysSNRIR4uNPTZK1vRb6wsR7JLm6KIrkf8bva_FZJ9dfzvyjGsmdags78oQ9qRy_x1B4AeX_1TROPVdDBbUWx4u5LfIGUAC2zo9EZcZ8ZUVEbBM39Rppw_Znr1TTSr9xyiISZpkCfO8NA49_bmiKfiUgsav6aRLU0-bMr0Nbs&__tn__=-R

Автор відеоролику зазначає, що таке відбувається в більшості фракцій.

“Тільки перший день після інувгурації Зеленського картки видавали кожному в руки. Депутат Кужель розклала карти практично всіх депутатів від фракції, навіть за лідера якого з понеділка не бачив в Парламенті! А сьогодні п,ятниця, мабудь, що прийдуть не всі”, – іронічно висловлюється Ян.

У той же час сьогодні у парламенті проходить година запитань до уряду. Тобто, стає зрозумілим, що “Батьківщина” підготувалася максимально “професійно”, адже картки розкладені практично за всіх депутатів партії.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2955595711124695&set=a.1179522252065392&type=3&theater

Як видно з фото, народні депутати від “Батьківщини” “наполегливо” працюють, тільки ось не у стінах парламенту.

Раніше картка голови фракції “Батьківщина” Юлії Тимошенко так само голосувала у Верховній Раді, хоча сама вона була відсутня під час засідання.

Нагадаємо, партія «Батьківщина» у 2017 році витратила майже десять мільйонів гривень на рекламу на телебаченні.

55 КОМЕНТАРІ

  1. А куди дивиться Парубій , він же обіцяв з трибуни, що буде все по Конституції і сам порушує закон . Може вже досить цього цирку, розігнать всіх з утриманням заробітної платні за 5 років бездіяльності

  2. Тот случай когда начинаешь жалеть , что у нас парламентско-президентская форма правления, а не президентская. Как можно что-то изменить, когда 450 мудаков “работают” врагами народа и Государства Украина !?!

  3. Такого издевательство над людьми, со стороны правительства и ВР так открыто и нагло не было за 28 лет,похоже попали спец учреждение.

  4. Депутаты Рады отказались рассматривать законопроект президента Украины Владимира Зеленского о незаконном обогащении, чтобы не лишиться нажитого нелегально путем. Об этом заявил замглавы администрации президента Руслан Рябошапка во время брифинга, сообщается на официальном сайте украинского лидера.

    «Единственным мотивом депутатов не рассматривать указанный законопроект является желание обезопасить себя от возможной конфискации незаконно нажитого», — сказал он.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>