8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Добкін хоче скасувати декомунізацію, люстрацію і закон про мову

Голова партії «Християнські соціалісти» Михайло Добкін на з’їзді «Опозиційного блоку» заявив, що хоче скасувати закон про мову, люстрацію й декомунізацію.

Про це він заявив на форумі об’єднаних опозиційних сил «Довіряй Ділам», пише Громадське.

«Нам не соромно, що першим нашим законом, внесеним до парламенту буде скасування декомунізації», – заявив він. Добкін вважає, що закон про мову «дискримінує половину населення України», а закон про люстрацію нібито незаслужено позбавив роботи багатьох людей.

Раніше кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що позитивно ставиться до декомунізації в Україні, однак має намір змінити деякі моменти.

33 КОМЕНТАРІ

  1. Ольга Гатаулина наберитесь терпения.страна требует очищения.в том числе и от “добкиных”.А на это все нужно время…

  2. Для этого .как минимум.нужно пройти большинством в Раду и подать соответствующие законопроекты…А ты гепа.вчерашний день.своими поступкамт помноженный на ноль.

  3. Засрали мозги люстрацией,декоммунизацией ,надо быстрее сделать депорошенкони
    зацию ,тогда может эта злоба и ненависть друг к другу и пройдёт

  4. Правильно,что принесла декомунизация,все нищие,мамы карманы набили,Эконика в большой ж,не,дорог нет медицины нет воюем с памятниками,придурки!

  5. СДЕЛАТЬ НОРМАЛЬНУЮ ЖИЗНЬ ДЛЯ НАРОДА. А ПОТОМ ДОЛЖЕН РЕШАТЬ НАРОД, А НЕ КУЧКА ЛЮДИШЕК, КОТОРЫЕ ЗА НАРОД ВСЕ РЕШАЮТ. ГЛАВНОЕ ЗДОРОВЬЯ, МИРА И БЛАГОСОСТОЯНИЯ НАМ.

  6. Не скасовувати треба, а доповнити РЕСТИТУЦІЄЮ, бо те, що на сьогодні твориться з декомунізацією, то “патріотична” локшина на вуха зазобовано-здебілізованого елехторату. Перейменування, повалення пам`ятників, заборона короладських стрічок. Але здебілізованому елехторату цього достатньо: їм ще заспівати пісеньку Путін ла-ла-ла…, то в них вже екстаз-оргазм. Але цей наш елехторат в душі в більшості є комуняцьким. Що комуняки вже одного разу забрали, на те елехторат хоче претендувати, сподіваючись що вишиванкарі з декомунізаційними гаслами їм якусь крихту виділять. ?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>