9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

До вас не приходять вночі душі загиблих українських воїнів?, – Яневський до NewsOne

Це заздалегідь спланована провокація власників і менеджемнту. В умовах війни не може буде свободи слова в ліберальному значенні.

Про це у відеозверненні сказав історик і журналіст Данило Яневський.

“Це війна на знищення нашої держави і нашого народу. Реакція громадянського суспільства на такі речі — абсолютно зріла. Підтримую на 100 тисяч відсотків. Вкурвлюють такі речі. Блюзнірська політика держави (цих всіх мінстеців, Нацрад, ГПУ…), що терпить оце все в тилу воюючої країни. Особливий привіт працівникам каналу: Вас особисто не вкурвлює? До вас не приходять вночі душі загиблих українських воїнів? Тих українців, яких закатували в підвалах Луганська і Донецька? Кримських татар? Наших політв’язнів, які утримуються в російських кацетах? Військовополонених? Та й просто без вини винуватих? А вони прийдуть, рано чи пізно. У вас ще є шанс не їсти гівна. Бо його смак і запах буде переслідувати вас вже життя. Вас і ваших дітей”, — висловився Яневський.

Нагадаємо, сьогодні у Києві проходила акція протесту під назвою “Йдемо на телеміст!” біля офісу телеканалу NewsOne. Активісти застосовували піротехніку і розмалювали вікна телеканалу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>